Home Huis 2840 Rumst
Clemenshoek 131
Kaart

Clemenshoek 131

2840 Rumst Huis
250 m² wonen
653 m² perceel
3 slaapkamers
€789.000

U kunt deze schitterende woning, gevestigd in een rustige doodlopende straat nabij het centrum, bezichtigen op de geplande bezichtigingsdagen van 13 en 14 april door een afspraak te maken (0473/81.42.89). Zodra u binnenstapt, wordt u verwelkomd in een inkomhal, compleet met vestiairekast en gastentoilet. De woonkamer, bereikbaar via een glazen deur, heeft een gezellige ingebouwde gashaard en leidt naar een volledig uitgeruste keuken met een eiland. U vindt er luxe faciliteiten, zoals een 5-pits gasfornuis, tepanyaki-plaat, wokbrander, oven, grote koelkast, vaatwasser en Quookerkraan.

Er is ook een bijkeuken naast de keuken met ingebouwde kasten en een handige wasplaats/technische ruimte. Het gelijkvloers van 114m² biedt een PU-gietvloer en kamerhoge blokkaderdeuren. Een zwevende trap leidt naar de eerste verdieping.

De eerste verdieping onthult een ruime kamer van 22m², uitgerust met ingemaakte kasten en een bureel uit premium materialen. Dit deel van het huis is vakkundig ontworpen met een vide voorzien van parket en ingewerkte glazen borstweringen. De grote slaapkamer meet 19m² en biedt een geïntegreerde inloopdouche en wastafel, naast ingemaakte kasten. Er is ook een ruime master badkamer met een inloopregendouche, modern vrijstaand ligbad en ingebouwde kasten met wastafel. De nachthal heeft een indrukwekkende 5,2 meter lange dressing en een apart toilet.

Op deze verdieping geniet u van dezelfde PU-gietvloer en kamerhoge blokkaderdeuren als het gelijkvloers. Een trap met ingebouwde LED-verlichting leidt naar twee zeer ruime slaapkamers van respectievelijk 18 en 20m² met ingemaakte kasten.

Het hele huis profiteert van vloerverwarming en laat volop natuurlijk licht binnen dankzij de grote ramen. Het pand heeft een uitnodigende tuin met paviljoen en zonneterras, inclusief een zwembad van 10x3 meter, uitgerust met automatische chloorregeling en rolluik.

* * *

Clemenshoek 131 - 2840 Rumst - Te bezichtigen weekend van 13 en 14 april op afspraak (0473/81.42.89).
U komt binnen in inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Via glazen deur bereikt u woonkamer met ingebouwde gashaard en volledig uitgeruste keuken met eiland (5-pit gasfornuis, tepanyaki-plaat, wokbrander, oven, grote koelkast, vaatwasser, Quookerkraan). Naast keuken bevindt zich bijkeuken met ingebouwde kasten en wasplaats/technische ruimte. Ook hier ingebouwde kasten.
Het gelijkvloers (114m²) is voorzien van PU-gietvloer en kamerhoge blokkaderdeuren. Via de zwevende trap bereikt u 1e verdieping.
Daar bevindt zich een grote ruimte (22m²) met ingemaakte kasten en bureel in hoogwaardige materialen. De vide is afgeschermd door ingewerkte glazen borstweringen en voorzien van parket. Hoofdslaapkamer (19m²) met geïntegreerde inloopdouche en wastafel + ingemaakte kast. Ruime master bathroom met inloopregendouche, losstaand modern ligbad en ingemaakte kasten + wastafel. De nachthal is voorzien van 5,2m lange ingemaakte dressingkasten en apart toilet. Deze verdieping is voorzien van PU-gietvloer en kamerhoge blokkaderdeuren. Via de trap met ingebouwde LED bereik je 2 zeer ruime slaapkamers (18+20m²), met ingemaakte kasten.
Overal is vloerverwarming voorzien. In de tuin met paviljoen en zonneterras bevindt zich het zwembad (10x3) met automatische chloorsturing en rolluik. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat vlakbij centrum en baadt in het natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 789.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.119
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
653 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
AHZ3JEITDR4K
EPC Waarde
19 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
11037-G-2016/0077/EP11950/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€789.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com