Home Huis 2840 Rumst
Kerkstraat 126
Kaart

Kerkstraat 126

2840 Rumst Huis
204 m² wonen
315 m² perceel
3 slaapkamers
€549.000

Bent u op zoek naar een prachtige halfopen woning met authentieke elementen, strategisch gelegen tussen Brussel en Antwerpen? Deze statige, gerenoveerde woning biedt u een naadloze mix van authenticiteit en modern comfort.

Via de sfeervolle inkomhal stapt u binnen in een wereld van ruimte en rust. De begane grond biedt een stijlvol bureau en een royale woonkamer die vloeiend overloopt in een volledig uitgeruste keuken. Hier is ook een discreet geplaatst gastentoilet aanwezig.

Een elegante trap leidt u naar de eerste verdieping waar zich de riante master bedroom bevindt, compleet met aangesloten badkamer. Een tweede slaapkamer, apart toilet en een extra badkamer (douchekamer) complementeren dit niveau.

Ontdek de verrassend ruime en afgewerkte zolder, momenteel ingericht als derde slaapkamer, maar met voldoende mogelijkheden voor een vierde slaapruimte.

De woning kijkt uit op het serene natuurgebied "oude netearm", een paradijs voor wandelaars en fietsliefhebbers.

Andere pluspunten zijn onder meer de conformiteit van de elektriciteit, gunstig EPC, airco/warmtepomp in alle slaapkamers en de woonruimte. Er is tevens een zeer ruime droge kelder - ideaal voor opslag. Scholen, winkels en openbaar vervoer liggen op loopafstand en er is een vlotte verbinding tussen Antwerpen en Brussel.

Kortom, dit is een zeldzame kans om een verfijnde woning te verwerven op een toplocatie. Mis het niet!

* * *

Kerkstraat 126 - 2840 Rumst - Prachtig gerenoveerde halfopen bebouwing met authentieke elementen en vlotte bereikbaarheid tussen Brussel en Antwerpen.

Op de gelijkvloers betreden we een sfeervolle inkomhal die toegang geeft tot een bureau en zeer ruime leefruimte met aansluitende keuken en gastentoilet.

De inkomhal brengt ons met de trap naar de 1ste verdieping waar zich de master bedroom bevindt met aansluitende badkamer. Deze verdieping geeft verder ook toegang tot een 2de slaapkamer, apart toilet en 2de badkamer (douchekamer).

Nadien volgt de zeer ruime afgewerkte zolderverdieping die momenteel ingericht is als 3de slaapkamer en welke ook de mogelijkheid biedt tot uitbreiding naar een 4de slaapkamers.

De achterkant van het huis en de tuin geven uit op het natuurgebied “oude netearm” met snelle toegang tot wandelwegen en tal van fietsmogelijkheden.

- Elektriciteit conform
- Gunstig EPC
- Airco / Warmtepomp aanwezig in alle slaapkamers en leefruimte
- Zeer ruime kelder (droog)
- Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand
- Vlotte verbinding Antwerpen - Brussel

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
315 m2
Bewoonbare oppervlakte
204 m2
Referentie
F5XUE7ZKBUXC
EPC Waarde
230 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240228-0003158515-RES-1
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€549.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com