Home Huis 2840 Rumst
Zonnebloemlaan 16
Kaart

Zonnebloemlaan 16

2840 Rumst Huis
814 m² perceel
5 slaapkamers
€525.000

Deze halfopen bebouwing is prachtig gelegen in een zeer rustige en groene omgeving, met een schitterend uitzicht op de weilanden. Het vastgoed bevindt zich op een perceel van 814m², aan het einde van een doodlopende straat in de wijk Predikherenvelden. De ligging is ideaal te noemen met de A-12 en E-19 Antwerpen - Brussel op respectievelijk 3 en 6 minuten rijden.

De gelijkvloerse verdieping beschikt over een inkomhal, een sfeervolle woonkamer en een zelfontworpen keuken. Daarnaast is er ook nog een berging en een achterplaats die zicht biedt op de prachtige tuin. Het enige wat aansluit met de buren is de wasruimte en de garage, die voorzien is van een polder. De eerste verdieping herbergt een nachthall, badkamer, dressing en maar liefst vijf slaapkamers. Via een handig trapsysteem krijg je toegang tot de ruime zolderruimte.

Het perceel wordt verder gekenmerkt door een mooie tuin met tuinhuis en een oprit naast het huis waar plaats is voor drie wagens. Voertuigen hebben ook toegang tot de tuin. Het huis dateert uit 1973 met een aanbouw gedaan in 1978. De centrale verwarming werd vernieuwd in 2010 en de elektriciteit is conform AREI tot 2023. De EPC waarde behoort tot klasse C met 207 kWh/m² per jaar. Een asbest attest is ook voorhanden.

De verkoop start vanaf € 525.000. Voor afspraken of meer informatie kan je mailen naar zonnebloemlaan16@gmail.com. Let wel, biedingen worden enkel geaccepteerd via mail of brief, niet telefonisch of mondeling. Het huis is volledig instapklaar, dus neem snel contact op voor details of bezichtiging.

* * *

Zonnebloemlaan 16 - 2840 Rumst - LOCATIE: Zeer rustig en groen, zicht op weilanden, Halfopen bebouwing op 814m² perceel, in een doodlopende straat
OMGEVING: gelegen in de wijk Predikherenvelden, 3 minuten van A-12, 6 minuten van E-19 Antwerpen - Brussel.

GLV: Inkomhal, woonkamer, achterplaats met zicht op tuin, zelfgemaakte keuken, berging, enkel de wasruimte en de garage (met polder) sluiten aan met buren.
1ste VERD.: Nachthall, badkamer, dressing, 5 slaapkamers.
ZOLDERRUIMTE toegankelijk via een trapsysteem.
BUITENRUIMTE: Prachtige tuin met tuinhuis, oprit naast het huis met parkeermogelijkheid voor 3 wagens+ toegang naar de tuin is mogelijk voor voertuigen.

INFO: Bouwjaar: 1973, aanbouw: 1978, CV: 2010, Elektriciteit conform AREI (2023), EPC waarde C (207 kWh/m²jaar), Asbest attest.

VERKOOPCONDITIE: prijs vanaf € 525.000.

CONTACT: Afspraken regelen we via mail: zonnebloemlaan16@gmail.com
Wij willen benadrukken dat wij telefonisch of mondeling geen biedingen aanvaarden of goedkeuren. Alle biedingen dienen op rechtmatige manier te worden ingediend en zullen pas worden overwogen na ontvangst van een mail of een brief.

OPMERKING: Volledig instapklaar, neem contact voor details of bezichtiging.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
814 m2
Referentie
DQ01P7KO36WB
EPC Waarde
207 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€525.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com