Home Te Koop Huis 3700 Rutten
Rechtstraat 35
Kaart

Rechtstraat 35

3700 Rutten Huis Te Koop

* * *

Rechtstraat 35 - 3700 Rutten - Welkom in de Rechtstraat 35 te 3700 TONGEREN (Rutten)!

In het landelijke Rutten vinden we midden in het gezellige (dorps)centrum bovenstaande gezinswoning terug, die mits wat extra liefde en attentie onmiddellijk omgevormd kan worden tot prachtige (en zéér ruime) gezinswoning in regio Tongeren.

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan zeker een kijkje op onderstaande link: https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3697419/woning-te-koop-in-3700-rutten

Uniek aan dit eigendom is ongetwijfeld de zéér ruime beschikbare vloeroppervlakte, die bijna 250m2 bedraagt. In het verleden werd de woning altijd verhuurd. Na het beëindigen van de huurovereenkomst werd het pand opnieuw geschilderd, waardoor het vandaag terug een zeer frisse en moderne look kent. Bovendien werd de verwarmingsketel recent vernieuwd. Een geldig conformiteitsattest is reeds voor handen. Daarnaast beschikt het pand over een conform elektrisch keuringsverslag (tem 2034).

Momenteel is dit pand nog onderworpen aan de renovatie-plicht, waarbij het energielabel van deze woning uiterlijk binnen 5 jaar na aankoop minimaal label D moet behalen. Voor deze woning betekent dit op korte termijn eerder beperkte ingrepen, die zullen resulteren in het behalen van energielabel D. Voor meer informatie over de huidige energiescore en de (mogelijks) te hanteren energiemaatregelen kan U contact opnemen met ons kantoor.

De indeling van het pand is als volgt:
(-1): kelderverdieping
(0): gelijkvloerse verdieping, bestaande uit: inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, sas, WC, terras, tuinberging
(1): trap + nachthal, sas, badkamer, slaapkamer, 2 extra slaapkamers + dressing
(2): in te richten zolderverdieping (vloerisolatie)

Voor en rond de woning is voldoende parkeergelegenheid. De naastliggende oprit maakt GEEN onderdeel uit van dit verkoopdossier.

Belangrijk om te vermelden:

- Deze woning wordt verkocht onder registratierechten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kan de woning aangekocht worden onder het 3 OF 12% tarief.

Meer informatie over de verschillende stelsels die van toepassing kunnen zijn op deze woning, kan U in onderstaande link terugvinden: https://www.vlaanderen.be/belastingen-en-begroting/vlaamse-belastingen/registratiebelasting/wijzigingen-verkooprecht-vanaf-1-januari-2022

- Indien U voldoet aan de voorwaarden kan U aanspraak maken op een bijkomende rechtenvermindering (indien de aankoopprijs < 220.000/240.000,00 EUR zou bedragen). Hierdoor zouden de "te betalen registratierechten" aanzienlijk verminderd kunnen worden.
In onderstaande link kan U hierover meer informatie terugvinden:
https://www.vlaanderen.be/bijkomende-vermindering-voor-een-enige-eigen-bescheiden-woning

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Voor meer informatie over deze woning, of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 174.900
Algemeen
Type
Huis
Referentie
RQBY8XIBYAAB
Makelaar Code
MVRechtstraat35Tongeren
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€174.900 / SOM Project
10 Apr 2024
€184.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com