Kaart

6747 Saint-Léger Huis Te Koop
3 slaapkamers

Nieuwbouwwoningen in het hart van het dorp Saint-Léger

Deze charmante nieuwbouwwoningen zijn gelegen op minder dan tweehonderd meter van het kanaal van Espierres en de oevers ervan. Word eigenaar van uw eigen gloednieuwe huis, dat voldoet aan de meest recente energienormen.

Op de begane grond vindt u een inkomhal, een toilet met handenwasser, een wasruimte en een leefruimte van 42 m² die open is naar de uitgeruste keuken. Geniet van het uitzicht op uw tuin en veel licht dankzij de vele ramen en grote glazen deur.

Op de bovenverdieping leidt de nachthal naar drie mooie slaapkamers (14, 14 en 15 m²), een grote badkamer met douche, bad, dubbele wastafelmeubel en apart toilet.

Er is ook een opslagzolder voorzien op de tweede verdieping.

Wat betreft de buitenruimten, de woningen zullen voorzien zijn van een omheinde tuin met goede zonoriëntatie om naar eigen smaak in te richten.

De woning is uitgerust met dubbele beglazing in PVC, centrale verwarming op gas en een eenvoudig ventilatiesysteem. Voor de afwerking kunt u zelf de vloerbekleding, keuken en sanitair kiezen, afhankelijk van de voortgang van de bouwwerkzaamheden.

Maak een afspraak en wees de eerste om uw toekomstige woning te reserveren in het prachtige dorp Saint-Léger.

Verkoop onder BTW-stelsel. Levering 2024.

Beoogde EPC: A

* * *

Maisons neuves au coeur du village de Saint-Léger

Situées à moins de deux cents mètres du canal de l`Espierres et de ses berges, devenez propriétaires de votre maison neuve, répondant aux dernières normes énergétiques.

Au rez-de-chaussée, vous retrouvez un hall d’entrée, un wc avec lave-mains, un espace buanderie et un espace de vie de 42 m² ouvert sur la cuisine équipée. Profitez de la vue vers votre jardin et d’une grande luminosité grâce aux nombreuses fenêtres et de la grande baie vitrée.

À l’étage, le hall de nuit distribue trois belles chambres (14, 14 et 15 m²), une grande salle de bains composée d’une douche, d’une baignoire, d’un meuble double lavabo et un wc séparé.

Un grenier de rangement est également prévu au 2ème étage.

Concernant les extérieurs, les maisons bénéficieront d`un jardin clôturé et bien exposé à aménager.

La maison est équipée de châssis double vitrage en PVC, d’un chauffage central au gaz et d’un système de ventilation simple flux. Pour les finitions, vous aurez le loisir de choisir vos revêtements de sol, votre cuisine et vos sanitaires en fonction de l’avancée des constructions.

Prenez rendez-vous et soyez le premier à réserver votre future maison dans le très beau village de Saint-Léger.

Vente sous régime TVA. Livraison 2024.

PEB visé : A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
L8Z6SD9SG0DA
Makelaar Code
5304229
Prijs Geschiedenis
29 Apr 2023
€290.000 / Like Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com