Home Te Koop Huis 4845 Sart-lez-Spa
Chemin du Pré Noël 13
Kaart

Chemin du Pré Noël 13

4845 Sart-lez-Spa Huis Te Koop
2128 m² wonen
21 slaapkamers
€4.650.000
Lening simuleren

Gelegen in Spa, nabij het Meer van Warfa in Jalhay, bevindt zich een van de meest luxueuze eigendommen van België. Hoewel momenteel in gebruik als woonhuis, is de ruimte flexibel genoeg om omgezet te worden naar kantoorruimte of voor toeristische doeleinden. Het vlakke, zuidgerichte perceel is omheind en biedt rust en privacy.

De eigendom bestaat uit een architectonisch ontworpen villa van ongeveer 1500 m² verdeeld over drie verdiepingen en vier afzonderlijke huizen van 200 m² elk, verdeeld over twee verdiepingen. Kenmerken zijn leistenen muren, cortenstaal accenten, Alaska den daken en verfijnd marmer. Er is een watertank van 20.000 liter en een waterzuiveringsinstallatie, evenals parkeerruimte voor 20+ auto's.

Bovendien is de woning uitgerust met bovenklasse apparatuur zoals domotica, HI-FI, VMC, warmtepompen, geothermische energie, aparte thermostaten, vloerverwarming, digitale alarmen, video intercom en ingebouwde kasten.

Het hoofdgebouw geniet veel natuurlijk licht door de grote glazen ramen die de begane grond omringen. Het heeft ook een luxe keuken, een indrukwekkende kantoorruimte, een ruime woonkamer, bar en zomerlounge gericht op het westen, en verschillende terrassen, een serre, een moestuin, vijvers en een verwarmd zwembad. De eerste verdieping is volledig onafhankelijk met 5 suitekamers elk met een eigen terras. De kelder biedt vloerverwarming, garage voor meerdere voertuigen, een speelkamer en een opslagruimte van meer dan 500m². De grote zolder kan verder worden ingericht.

Elk van de vier extra huizen, gebouwd in 2022, zijn circa 200m² en beschikken over een carport, 2 parkeerplaatsen, een ruime woonkamer, toegang tot een terras op het zuiden, een kantoor of slaapkamer, een doucheruimte en drie slaapkamers, waarvan één met toegang tot een terras.

De regio biedt het hele jaar door talrijke activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hubert CRESPIN op +32495.59.56.23.

* * *

Chemin du Pré Noël 13 - 4845 Sart-lez-Spa - Spa, Meer van Warfa, Jalhay. Een van de mooiste eigendommen in België. Wordt momenteel gebruikt als woning, maar kan gemakkelijk worden aangepast voor kantoren, toerisme, enz. Vlak perceel op het zuiden, omheind, rustig. 1) onder architectuur gebouwde villa van +-1500 m² op 3 niveaus 2) 4 huizen van 200 m² elk op 2 niveaus. Uitzonderlijke kenmerken. Wanden in leisteen, cortenstaal, daken in Alaska den, elegant marmer. Watertank van 20.000 liter, waterzuiveringsinstallatie, parkeerplaats voor meer dan 20 auto's. Uitrustingen? Topklasse. Domotica, HI-FI, VMC, warmtepompen, geothermische energie, onafhankelijke thermostaten, vloerverwarming, digitale alarmen, videofoon, wandkasten. De begane grond is omgeven door grote erkers, die zorgen voor licht, ontspanning en levensvreugde. Elitiste keuken, "presidentiële" werkkamer, enorme woonkamer, bar en zomerlounge op het westen. Een weelde aan terrassen, een serre, een moestuin, vijvers en een verwarmd zwembad. Volledig onafhankelijke eerste verdieping, 5 suites met terrassen. Kelder, vloerverwarming, garage voor meerdere voertuigen, speelkamer, bijkeuken, opslagruimte, meer dan 500m². Grote zolder die ingericht kan worden.
De vier huizen van +- 200m²sh van 2022. Carport, 2 parkings, doorlopende woonkamer, uitgang naar terras op het zuiden, bureau of slaapkamer, douchekamer, drie slaapkamers, waarvan één met uitgang naar terras. In deze streek zijn er het hele jaar door tal van activiteiten. Hubert CRESPIN +32495.59.56.23

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.650.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
2128 m2
Referentie
7KC-Z63XUM7Q
Makelaar Code
396-788
Prijs Geschiedenis
01 Nov 2023
€4.650.000 / C21 Or Bleu
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com