Kaart

3732 Schalkhoven Huis Te Koop
332 m² wonen
805 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Ruime woning met veel mogelijkheden en uitzonderlijke bewoonbare oppervlakte!

Ligging:  Midden in het dorp Schalkhoven, deelgemeente van Hoeselt, bevindt zich aan de gerenoveerde brouwerij de Es deze instapklare woning. Schalkhoven is gelegen in de Haspengouwse bloesemstreek en geniet van lokale winkels en alle andere voorzieningen. Op 15 minuten rijden van Hasselt en Diepenbeek en 10 minuten van de autosnelweg E313.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal en vestiaire, leefruimte 1: 40m², leefruimte 2: 34m², keuken: 20m², badkamer: 20m², eetkamer met salon 33m². Kelder 51m²1e verdieping: nachthal, slaapkamer 1: 16m², slaapkamer 2: 17m², slaapkamer 3: 16m², badkamer: 20m² en  keuken: 11m².Zolder: 67m² (tot 1,5m hoogte)

Omschrijving: De woning is gebouwd in 1949 werd compleet gerenoveerd van 2019 tot 2023. Achter de karaktervolle gevel verschuilt zich een pareltje met vele open ruimtes, bogen en barndoors. De unieke ligging door de achterliggende brouwerij geeft een gevoel van privacy en rust.
De inkomhal met vestiaire creëert al meteen een gezellige landelijke sfeer. De woning is ruim en beschikt over veel ruimtes die in te delen zijn naar wens. Met op de gelijkvloerse verdieping een salon met eetkamer, twee leefruimtes, een keuken en een badkamer. De keuken is luxueus ingericht met alle toestellen en een kookeiland. De ruime badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche (2m63), dubbele lavabo en voorzieningen voor een wasplaats. Via de vernieuwde eiken trap kom je in de nachthal die toegang geeft tot drie slaapkamers, badkamer en keuken. De tweede keuken is gedeeltelijk geïnstalleerd, perfect voor een student of te gebruiken als studio. De tweede badkamer heeft een ligbad en douchecabine. Daarnaast is de zolder ook te bereiken met de vaste trap. Dit biedt nog een mooie mogelijkheid tot afwerken van een polyvalante ruimte of een ruime slaapkamer. Deze woning biedt voldoende ruimte voor iedereen om zijn eigen plek te vinden en te genieten van privacy binnen het gezin.

De tuin is ruim met aangelegd terras 53m² die gericht is naar het zuiden. Grenzend aan de tuin is er nog een aanbouw voor de stookolie installatie en opbergruimte.
Er is een dubbele garage uit houten constructie voor twee wagens. Tevens is er voldoende plaats voor extra buitenparkeerplaatsen

Extra's:
- Mogelijkheid tot uitbreiding van extra slaapkamers of polyvalente ruimte(s)
- Inbouwcassette/kachel en openhaard: 3 in 1
- Mogelijkheid tot inrichting van een aparte wooneenheid
- Karakter behouden en volledig gerenoveerd
- Gunstig EPC
- Elektriciteit is conform

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 515.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Grond oppervlakte
805 m2
Bewoonbare oppervlakte
332 m2
Referentie
UYZ4JIGEL3-S
Makelaar Code
111648
EPC Waarde
255 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€515.000 / Heylen Vastgoed
24 Feb 2024
€535.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com