Kaart

Hogeveld 17

9860 Scheldewindeke Huis
130 m² wonen
1 slaapkamers
€269.000

Dit charmante huis, gebouwd in 1949, bevindt zich op een ruim perceel van 984 m² en biedt volop buitenruimte voor tuinliefhebbers of gezinnen die graag in de open lucht zijn. De woning heeft een karakteristieke uitstraling die harmonieert met de omringende natuur.

Bij binnenkomst via een aluminium deur word je verwelkomd in een knusse hal. Het hart van het huis wordt gevormd door de eet- en zithoek met kachel, perfect voor ontspanning of entertainment. De laminaatvloer draagt bij aan de warme sfeer in de hele ruimte.

De keuken, vernieuwd in 2017, is uitgerust met alle benodigde apparatuur zoals een oven, koelkast, vriezer, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap en een composiet werkblad. De woning heeft ook een volledig ingerichte badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting.

Vanuit de veranda met dubbele beglazing van pvc kun je genieten van een adembenemend uitzicht. Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder, die kan worden omgevormd tot een extra kamer.

Buiten zijn er nog twee opslagruimtes, een buitentoilet, een overdekt terras en een prachtige tuin. Kortom, een pareltje op een unieke locatie!

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor bezichtiging op 12 of 13 april. De vraag-/richtprijs is een uitnodiging tot onderhandeling. Kandidaat-kopers mogen een bod doen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de geadverteerde prijs. De verkoper beslist welk bod hij/zij accepteert en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De geadverteerde prijs is dus niet bindend voor de verkoper.

* * *

Hogeveld 17 - 9860 Scheldewindeke - De woning staat op een royaal perceel van 984 m², waardoor er voldoende buitenruimte is voor tuinliefhebbers of gezinnen die graag buiten vertoeven. Gebouwd rond 1949, heeft het huis een karakteristieke uitstraling die zich vermengt met de natuur.Binnenin betreed je via een aluminium deur de woning, waar je wordt verwelkomd in een gezellige inkomhal. De eetplaats en zithoek met kachel vormen het hart van de woning, perfect om te ontspannen of te entertainen. De laminaatvloer zorgt voor een warme uitstraling doorheen de ruimte.De keuken, vernieuwd in 2017, is voorzien van alle nodige apparatuur, waaronder een oven, koelkast, vriezer, spoeltafel, inductiekookplaat, dampkap en een composiet werkblad.Daarnaast beschikt de woning over een volledig uitgeruste badkamer met een douche, een wastafelmeubel, een toilet en een wasmachineaansluiting.Vanuit de veranda (met dubbele beglazing van pvc) geniet je van een adembenemend uitzicht.Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers en er is ook een vaste trap naar de zolder. De zolder kan nog worden ingericht als een extra kamer.In de buitenruimte zijn er nog twee opslagruimtes, een toilet buiten, een overdekt terras en een prachtige tuin.In het kort, een juweeltje op een bijzondere locatie!Wenst u een bezoek? Maak een afspraak voor de bezoekdag op 12 of 13 april.De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
TE1LHWLWRDXL
Makelaar Code
W-1373/24
EPC Waarde
679 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€269.000 / Vastgoed Liedec
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com