Home Huis 2627 Schelle
Steenwinkelstraat 43
Kaart

Steenwinkelstraat 43

2627 Schelle Huis
202 m² wonen
4 slaapkamers
€384.990

Steenwinkelstraat 43 - 2627 Schelle - Toen Corona de wereld in lockdown bracht, gingen sommige mensen schilderen, andere sporten. De eigenaars van de Steenwinkelstraat 43? Die gingen renoveren.
U vindt in dit huis onder andere een hyper uitgeruste keuken met 5 pits-vuur, pizza stoom oven & elektrische ovens, rijs-schuif voor deeg, Cooker kraan, Amerikaanse ijskast,.. you name it. Maar even goed een badkamer met dubbele douche kop, geïsoleerde vloeren & vloerverwarming. We stellen u het graag voor. - 12 Zonnepanelen - EPC A Label - drie dubbel glas- geïsoleerde vloer & vloerverwarming U komt binnen in een leefruimte met aansluitend de open keuken, hierboven al beschreven. Was ik de Teriyaki plaat en de stopcontacten onder de tafel (denk Gourmet) nog vergeten? A chef's dream !
De vloer is geïsoleerd en de vloerverwarming geeft u goesting om op je blote voeten door het huis te wandelen. Achteraan is een handige wasplaats met toilet, daar nog achter vinden we de garage (plaats voor een 4x4) Waar ook de Junkers HR-ketel staat.
Verdieping 1 : Ingemaakte bureau naast de badkamer (beiden in 2014 aangepakt) , De badkamer geeft voldoende ruimte en is voorzien van een extra grote douche, dubbele wastafel en hangtoilet. Richting dakterras ligt de dressing, dit kan ook slaapkamer nummer 4 worden. Het dakterras ligt op het geïsoleerde platte dak en is afgewerkt met kunstgras. Verder nog 2 slaapkamers op die eerste verdieping. Een vaste trap neemt je mee naar de derde slaapkamer op de tweede verdieping. Huis voor de chef die ECO denkt en niet veel zelf nog wil renoveren. Zin om te ontdekken?
george@sinjoor.be of 03/283.05.00

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 384.990
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
202 m2
Referentie
1GYVFQZ6T37Z
Makelaar Code
SIZ/23/21
EPC Waarde
91 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nog niet aangevraagd
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€384.990 / Sinjoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com