Kaart

Oude Tiensebaan 120

3270 Scherpenheuvel-Zichem Huis Te Koop
205 m² wonen
4 slaapkamers

Ervaar onvergankelijke schoonheid met deze indrukwekkende halfopen bebouwing, uitstekend gelegen in het betoverende Scherpenheuvel. Dit nieuwbouwhuis combineert een landelijke bouwstijl met moderne faciliteiten en vertegenwoordigt zo het beste van twee werelden. Duurzame oplossingen zoals een ingebouwde warmtepomp en zonnepanelen verzekeren dat deze volledig afgewerkte woning niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook ecologisch verantwoord.

Bij binnenkomst in het huis val je meteen voor de kwalitatieve afwerking, waaronder een schitterende parketvloer die luxe en comfort uitstraalt. De open keuken is ingericht voor culinaire fijnproevers en biedt een stijlvolle plek om te koken en te genieten met familie en vrienden. Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor binnen en buiten harmonieus samenvloeien.
Een elegante trap in de hal leidt naar boven waar je de vier ruime slaapkamers, twee badkamers en dressing vindt.

Buiten beschikt de woning over een oprit voor gemakkelijke toegang en voldoende parkeergelegenheid. De volledig aangelegde tuin is een rustig toevluchtsoord voor ontspanning.

Deze halfopen bebouwing biedt je een unieke kans om het moderne leven te combineren met een landelijke sfeer. Scherpenheuvel, bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige natuur, vormt de perfecte omgeving voor je nieuwe thuis.
Neem gerust contact met ons op voor een bezichtiging van deze bijzondere woning die aan al jouw verwachtingen voldoet. Je kunt ons bereiken op 016 229 228 of via office@connect-immo.be

Grond: 137.000 + 12% registratie
Constructiewaarde:385.000 + 21% BTW
EPB startverklaring E-peil = E20 - 29kWh/m² - A label
Wg-Bvg-Vvg-Gvkr-Gdv

* * *

Oude Tiensebaan 120 - 3270 Scherpenheuvel-Zichem - Stap binnen in de wereld van tijdloze elegantie met deze prachtige halfopen bebouwing, perfect gelegen in het betoverende Scherpenheuvel. Met zijn landelijke bouwstijl en moderne voorzieningen belichaamt deze nieuwbouwwoning het beste van beide werelden. De warme en uitnodigende uitstraling wordt gecombineerd met duurzame oplossingen, zoals een geïntegreerde warmtepomp en zonnepanelen, waardoor deze volledig afgewerkte woning niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook ecologisch verantwoord.

Bij het betreden van de woning valt onmiddellijk de hoogwaardige afwerking op, met prachtig parket dat een gevoel van luxe en comfort uitstraalt. De open keuken is een ware droom voor culinaire liefhebbers en biedt niet alleen een stijlvolle ruimte om te koken, maar ook een gezellige ontmoetingsplek voor familie en vrienden. Vanuit de keuken geniet je van een prachtig zicht op de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.
De inkomhal verwelkomt je met een trap die elegant naar boven leidt, waar de vier ruime slaapkamers, twee badkamers en dressing zich bevinden.

Buiten biedt de woning een oprit, wat zorgt voor gemak en voldoende parkeergelegenheid. De Tuin is volledig aangelegd en biedt een oase van rust en ontspanning.

Deze halfopen bebouwing is een zeldzame kans om te genieten van een moderne levensstijl met een vleugje landelijke charme. Scherpenheuvel, met zijn rijke geschiedenis en prachtige natuurlijke omgeving, vormt de ideale achtergrond voor jouw nieuwe thuis.
Aarzel niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging van deze unieke woning die al jouw wensen vervult. 016 229 228 of office@connect-immo.be

Grond: 137.000 + 12% registratie
Constructiewaarde:385.000 + 21% BTW
EPC bouw -1 kWh - A label - UC 24134-G-OMV_202104712/EP15513/A001/D01/SD002
Wg-Bvg-Vvg-Gvkr-Gdv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 522.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
INHSGDZPAFE3
Makelaar Code
793-5576766
Prijs Geschiedenis
21 Oct 2023
€522.000 / C21 Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com