Kaart

Ijzerlaan 1

3270 Scherpenheuvel-Zichem Huis Te Koop
1130 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, goed onderhouden woning uit 1978, gelegen in Scherpenheuvel. Met een mooi aangelegde tuin op 11.30 are biedt dit huis een ruime en aangename woonomgeving voor uw gezin.

De ligging van de woning is ideaal, dichtbij het centrum, winkels, scholen en de snelweg. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen rust en connectiviteit. De tijdloze architectuur geeft het huis een elegante en duurzame uitstraling.

Geniet van de knusse woon- en eetkamer, en de keuken met ontbijthoek aan de zijgevel. De veranda met grote ramen zorgt voor veel lichtinval en vormt een naadloze overgang naar de prachtige tuin.

Met 5 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond en 3 op de eerste verdieping, is er voldoende ruimte voor een groot gezin of gasten. De vernieuwde badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en wasruimte.

De tuin met overdekt terras biedt een extra dimensie aan de woning en een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. De woning is volledig onderkelderd, wat extra ruimte biedt voor opslag of andere doeleinden.

De 12 zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke dekking van de energiebehoefte van het huis. De woning is asbestveilig en er is geen renovatieverplichting dankzij het gunstige EPC van 253 kWh/m²/jaar (C-label).

Kortom, deze tijdloze woning in Scherpenheuvel biedt een combinatie van elegantie, ruimte en functionaliteit. Een plek waar uw gezin kan groeien en waar gasten altijd welkom zijn.

Bekijk de virtuele tour op www.immodiest.be of neem contact op met Immo Diest voor een bezoek: 013 31 25 22 of nathalie@immodiest.be. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar uw nieuwe thuis.

* * *

Ijzerlaan 1 - 3270 Scherpenheuvel-Zichem - Deze goed onderhouden woning van 1978 in Scherpenheuvel, met een aangelegde tuin op 11.30 are, biedt een aangename en ruime leefomgeving voor een gezin.

Laten we eens in detail bekijken wat deze eigendom zo bijzonder maakt:
- De gunstige ligging nabij het centrum van Scherpenheuvel, winkels, scholen en de op- en afritten van de autosnelweg biedt bewoners het beste van beide werelden: de rust van een woonstraat en de gemakken van een goed verbonden locatie.
- Tijdloos ontwerp: De klassiekere, tijdloze architectuur van deze woning staat bekend om zijn elegantie en duurzaamheid.
- Knappe woonruimtes: De zitkamer met aansluitende eetkamer is een aantrekkelijke ruimte om te vertoeven. De keuken bevindt zich aan de zijgevel en heeft een gezellige ontbijthoek.
- Ruime veranda: De grote ramen in de veranda zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden tegelijkertijd een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. De veranda staat in harmonie met de prachtig aangelegde tuin.  
- 5 slaapkamers: Met 5 slaapkamers, waarvan 2 op het gelijkvloers en 3 op de verdieping, biedt deze woning voldoende ruimte voor een groot gezin of voor gasten. Elke slaapkamer kan worden ingericht voor comfort en privacy.
- Vernieuwde badkamer: Op het gelijkvloers vinden we de eigentijdse badkamer met inloopdouche, lavabomeubel, toilet en hoek voor wasmachine en droogkast.
- Aangelegde tuin met gezellig terras: De aantrekkelijk ingerichte tuin en het overdekt terras voegen een extra dimensie toe. Het biedt een plek voor ontspanning, entertainment en connectie met de natuur.
- Volledig onderkelderd: Een volledig onderkelderde woning biedt extra ruimte voor verschillende doeleinden, zoals opslag, alterlier, een fitnessruimte, of zelfs een wijnkelder.
- 12 zonnepanelen:  Met 12 panelen is er voldoende capaciteit om een aanzienlijk deel van de energiebehoefte van het huis te dekken.
- Verder is de woning asbestveilig én is er geen renovatieverplichting vanwege het gunstig EPC van 253 kWh/m²/jaar (= C-label)
 
Samengevat biedt deze tijdloze woning in Scherpenheuvel een combinatie van elegantie, ruimte en functionaliteit, zowel binnen als buiten.  Het is een plek waar een gezin kan gedijen en waar gasten altijd welkom zijn.
 
Nieuwsgierig naar meer? Bekijk alvast de virtuele tour op www.immodiest.be
Deze woning bezoeken? Natuurlijk, van harte welkom!
Bel Immo Diest voor een bezoek: 013 31 25 22 of mail nathalie@immodiest.be
We helpen je met een glimlach verder op zoek naar jouw nieuwe thuis.
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.217
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
1130 m2
Referentie
73J-XVSL8-26
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€425.000 / Immo Diest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com