Kaart

Basilieklaan 116

3271 Scherpenheuvel-Zichem Huis Te Koop
196 m² wonen
4 slaapkamers

Basilieklaan 116 - 3271 Scherpenheuvel-Zichem - Immo3000 heeft 5 nieuwbouw appartementen in residentie 'De Statie' te koop in Scherpenheuvel , op een perfecte zuidgerichte locatie op de Basilieklaan.

Dit zeer ruime appartement 5 in loftstijl is de kroon op het werk : gelegen op het 2e én 3e verdiep, beschikt op haar eerste verdiep over 2 slaapkamers , ruime badkamer met toilet, nog een apart gastentoilet en een zeer grote open leefruimte met keuken met kookeiland, eetplaats en living met aansluitend een eerste terras.

Op haar 2e verdiep beschikt dit appartement over nog 3 extra ruimtes en een tweede terras. Deze ruimtes zijn vandaag ontworpen (zie renders) als home cinema + fitness ruimte + tweede badkamer , maar kunnen even goed door u ingevuld worden als extra slaapkamer, thuiskantoor, speelkamer, etc. Er is ook een extra aansluiting om eventueel een kleine extra keuken te maken. Dit grote appartement is dan ook ideaal als kangoeroewoning, occasioneel verblijf voor een extra familielied , of gewoon voor iemand die een groot huis verlaat en nu nog wil genieten van voldoende ruimte , zoals u het altijd gewoon bent geweest.

Dit grote duplex appartement heeft een totale oppervlakte van 196,45 m2 bewoonbaar. Het appartement heeft 2 aangename terrassen van in totaal 19 m2. Achteraan het perceel beschikt ieder appartement over een overdekte autostaanplaats en in de kelder over een ruime berging (deze bij aan te kopen).

Elk appartement is uitgerust met de laatste nieuwe technieken , zoals vloerverwarming op warmtepomp, ventilatiesysteem D, aluminium ramen met dubbel glas, mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen en laadpaal, etc.

Benieuwd naar dit lichtrijk en ideaal gelegen nieuwbouwproject? Bel 016/603000 voor meer info.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
196 m2
Referentie
SO-OQS3OLJ4H
Makelaar Code
2024_SCHERP004_APP5
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
31 Jan 2024
€415.500 / Immo 3000
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com