Kaart

3270 Scherpenheuvel Huis Te Koop
228 m² wonen
4123 m² perceel
4 slaapkamers

Deze charmante vrijstaande woning heeft 4 slaapkamers en is omgeven door een schilderachtig landschap van 4123 vierkante meter met een paardenweiland en vijver. De woning is strategisch gelegen nabij het centrum van Testelt met gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en het treinstation, en heeft uitstekende verbindingen naar omliggende gemeenten.

De begane grond beschikt over een inkomhal, toilet, woonkamer, eetkamer en wasplaats. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, 4 slaapkamers, een badkamer, toilet en dressing.

Deze prachtige woning biedt een oase van rust en natuur met uitzicht op het groene landschap. Geniet van een glas wijn op het zuid-georiënteerde terras, dat doet denken aan het Franse platteland, of maak een ontspannende wandeling rond de vijver. Het huis komt uit in een leefruimte die bestaat uit een zithoek, eetkamer en keuken, met naadloze toegang tot het terras en de tuin. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de wasplaats, die ook toegang geeft tot de tuin. De bovenverdieping bereikt u via de traphal en omvat 4 slaapkamers, een kleedruimte, een toilet en een badkamer.

Bijkomende voordelen van deze eigendom zijn het gunstige energieprestatiecertificaat (EPC), conforme elektrische keuring (EK), omheind paardenweiland met eb/vloedpiste en drainage, een geboorde put, volledige onderkeldering en airconditioning.

* * *

Vrijstaande woning met 4 slaapkamers, paardenweiland en vijver op 4123m².


Ligging: Gunstig gelegen nabij centrum Testelt met alle winkels, school en treinstation aanwezig, alsook met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten.




Indeling: 
Gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, eetkamer, wasplaats.
Eerste verdieping: nachthal, 4 slaapkamers, badkamer, toilet, dressing.



Omschrijving: Tot rust komen in deze woning op een prachtig domein met zicht op het achterliggende groen? Een wijntje drinken op het zuid georiënteerde terras waar u zich waant in Frankrijk met een uniek uitzicht op het achterliggende weiland of een wandeling maken rond de vijver. Deze woning heeft het allemaal! Men betreedt de woning via de inkomhal dewelke een rechtstreekse toegang biedt tot de leefruimte. Deze is opgedeeld in een zithoek, eetkamer en de keuken. De leefruimte vloeit naadloos verder met het terras en de tuin. Aansluitend aan de keuken bevindt de wasplaats, eveneens met toegang tot de tuin. Via de traphal bereikt men de verdieping met zijn 4 slaapkamers, dressing, toilet en de badkamer. 

Extra: Gunstig EPC - conforme EK - omheind paardenweiland met eb/vloedpiste en drainage - geboorde put - volledig onderkelderd - airco

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2005
Grond oppervlakte
4123 m2
Bewoonbare oppervlakte
228 m2
Referentie
BRA5MQTIEK5R
Makelaar Code
111267
EPC Waarde
136 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 Nov 2023
€695.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com