Home Te Koop Huis 3270 Scherpenheuvel
Koophandelstraat 23
Kaart

Koophandelstraat 23

3270 Scherpenheuvel Huis Te Koop
142 m² wonen
70 m² perceel
3 slaapkamers

Welkom bij dit prachtig gerenoveerde huis in het bruisende Scherpenheuvel. Deze woning is uniek dankzij de hoogwaardige afwerking en kwaliteitsvolle materialen die gebruikt zijn tijdens de renovatie. Het is een perfect voorbeeld van vernieuwbouw, waar een bestaande woning zo grondig gerenoveerd wordt dat deze kan concurreren met nieuwbouw woningen op het gebied van kwaliteit.

Een liefdevolle eye for detail en vakmanschap hebben ervoor gezorgd dat deze woning volledig vernieuwd is, zonder dat het zijn authentieke charme heeft verloren. Bovendien zorgen de duurzame materialen voor een verlengde levensduur van het huis. Met een conform gekeurde elektriciteit en een EPC label B, is dit huis helemaal klaar voor de toekomst.

Het knusse stadstuintje nodigt uit tot ontspanning en heeft zelfs een achteruitgang, ideaal voor bijvoorbeeld fietsers. De locatie van de woning is centraal, binnen loopafstand van diverse winkels, restaurants, scholen en het openbaar vervoer.

De indeling van het huis omvat een inkomhal, apart toilet, een open woonruimte verbonden met de gloednieuwe keuken en de stadstuin op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een kantoor of dressing en een ruime nachthal. De zolderverdieping, te bereiken via een vaste trap, fungeert momenteel als extra slaapkamer, maar kan ook omgebouwd worden naar twee aparte kamers. Daarnaast is een deel van de woning onderkelderd, ideaal voor extra opslagruimte.

Klinkt dit als jouw droomhuis? Neem dan contact op met Steffi via 0467 03 54 04 of steffi@immopersyn.be voor meer informatie over deze parel in Scherpenheuvel.

* * *

Koophandelstraat 23 - 3270 Scherpenheuvel - Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning met hoogwaardige afwerking en kwalitatieve materialen in het bruisende hart van Scherpenheuvel. Deze woning is een klasse voorbeeld van een vernieuwbouw: “Een woning die zodanig gerenoveerd werd dat de kwaliteit vergelijkbaar is met die van een nieuwbouwwoning.”De woning is met liefde, oog voor detail en vakmanschap volledig vernieuwd, waardoor je kunt genieten van modern comfort en in een authentieke omgeving. Er is uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame materialen om de levensduur van de woning te waarborgen.Elektriciteit is conform gekeurd en de woning heeft een EPC label B.Het stadstuintje is perfect voor ontspanning en heeft zelfs een achteruitgang voor extra gemak en toegang met bvb. de fiets.Deze woning is ideaal gelegen, op loopafstand van winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. DE INDELING:GELIJKVLOERS: Inkomhal, apart toilet, open leefruimte verbonden met de gloednieuwe keuken & de stadstuin, toegang tot de kelder vanuit de inkomhal1e VERDIEPING: 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, bureau/dressing, ruime nachthal en vaste trap naar de zolderverdieping.ZOLDER: De zolderverdieping werd volledig ingericht als slaapkamer. Ze kan ook opgedeeld worden in 2 aparte slaapkamers of slaapkamer met dressing.KELDER: Een gedeelte van de woning is onderkelderd. Deze kelder is handig voor stockage en bevat ook enkele van de technieken.BUITEN: Er werd een leuk stadstuintje gecreëerd met uitweg voor bv. fietsen naar de Koophandelstraat.Meer weten? Geef Steffi een seintje via 0467 03 54 04 of steffi@immopersyn.be en ontdek alle details van deze prachtige woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
70 m2
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
ZXZB7IXG-1YX
Makelaar Code
SCHKOO23 CCCC
EPC Waarde
142 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230602-0002900923-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€280.000 / Immo Persyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com