Kaart

Molijkestraat 23

3270 Scherpenheuvel Huis Te Koop
700 m² wonen
3560 m² perceel
5 slaapkamers

Op zoek naar een exclusieve villa in Scherpenheuvel, gelegen op een rustig perceel van ca. 3560m²? Overweeg dan deze ruime en comfortabele woning met een grote tuin en dubbele garage. Deze villa ligt namelijk in een rustige residentiële wijk op slechts 5 km van de E314, waardoor steden als Leuven en Hasselt snel en gemakkelijk te bereiken zijn.

De woning heeft ook een aparte ingang voor de praktijkruimte, waardoor het ideaal is voor zelfstandigen of thuiswerkers die klanten moeten ontvangen.

Op de begane grond vind je een ruime woonkamer, een aparte keuken, een veranda en een wasruimte. Ook vind je hier een artsenpraktijk met wachtkamer en extra onderzoekskamers.

De eerste verdieping bestaat uit vijf slaapkamers, waarvan er momenteel twee worden gebruikt als kantoorruimte. Ook is er een badkamer met douche en bad en een opbergruimte. De master slaapkamer beschikt ook over een eigen dressing.

Op de tweede verdieping heb je toegang tot twee multifunctionele ruimtes, waarvan één momenteel is ingericht als home cinema.

De ruime kelder doet dienst als opslagruimte en dubbele inpandige garage. Hier vind je ook een aparte wellnessruimte met sauna.

Kortom, deze villa is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruim en comfortabel huis in Scherpenheuvel. Met alle voorzieningen en een prachtige ligging wil je deze kans niet missen.

Enkele bijzondere aspecten zijn het ruime perceel, de aparte ingang voor vrije beroepen, de volledige kelder met inpandige garage en wellnessruimte met sauna, en ruimte voor drie auto's en een aanhangwagen in de garage.

Neem een kijkje in de documenten voor het EPC van de praktijkruimte, het EPC van het hoofdgebouw en het indelingsplan.

* * *

Molijkestraat 23 - 3270 Scherpenheuvel - Rustig gelegen exclusieve villa op een perceel van ca. 3560m² met artsenpraktijk
Deze prachtige villa in Scherpenheuvel is de perfecte woning voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. Met een grote tuin en een dubbele garage, biedt deze woning alle gemakken die je maar kunt wensen.

De villa is gelegen in een rustige residentiële wijk op 5 km van de E314, dit is de ideale woonst voor zowel mensen die snel Leuven of Hasselt willen bereiken.

Met een aparte ingang voor de praktijkruimte is deze woning ook zeer geschikt voor vrije beroepen of mensen die thuis werken en klanten moeten ontvangen.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom met trap en toilet, heel ruime leefruimte met eetplaats, aparte keuken, veranda, wasplaats en artsen kabinet met wachtzaal en extra onderzoek kabinetten.

1ste verdieping

Nachthal die toegang geeft tot vijf slaapkamers waarvan er nu twee ingericht zijn als bureau, badkamer met douche en bad, en opbergruimte aan de 5de slaapkamer. De master beschikt tevens over een ensuite dressing.

2de verdieping

Langs de 5de slaapkamer is er toegang tot het tweede verdiep met twee polyvalente ruimte waarvan er nu één ingericht is als home cinema.

Kelder

De ruimte kelder wordt gebruikt als bergruimte en dubbele inpandige garage. Verder is er ook een aparte wellness ruimte met sauna.

Kortom, deze woning is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning in Scherpenheuvel. Met alle voorzieningen en een prachtige ligging, is dit een woning die je niet wilt missen.

Bijzonderheden:
- ruim perceel
- aparte ingang voor vrije beroepen
- volledige kelder met inpandige garage en wellness met sauna
- in de garage is er plaats voor 3 wagens en een aanhangwagen Documenten EPC praktijk EPC hoofdgebouw Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 998.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
3560 m2
Bewoonbare oppervlakte
700 m2
Referentie
DY233MCX3ZEV
Makelaar Code
09/2468
EPC Waarde
189 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230911-0002981574-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€998.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com