Home Te Koop Huis 2970 Schilde
Camelialaan 1
Kaart

Camelialaan 1

2970 Schilde Huis Te Koop
320 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze schitterende, lichte woning met vier ruime slaapkamers en twee badkamers, gelegen op een prachtig hoekperceel van 2.332m² in Schilde, een van de meest gewilde buurten. De woning ligt dicht bij scholen, openbaar vervoer en winkels, waardoor het de perfecte locatie is.

Bij binnenkomst word je begroet door een lichte hal met uitzicht op de tuin, ruime vestiaire en gastentoilet. De zonovergoten woonkamer met natuurstenen vloer, eetruimte en gezellige zithoek met open haard vormen samen een harmonieus geheel. Dankzij de grote ramen aan de achterzijde geniet je overal van een prachtig uitzicht op de zuidwest gerichte tuin. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn met elkaar verbonden maar bieden toch voldoende privacy dankzij glazen schuifdeuren.

De keuken is uitgerust met luxe apparatuur, extra diepe kasten en een gezellige ontbijthoek. Vanuit de keuken heb je toegang tot een overdekt terras waar je heerlijk kunt genieten van de tuin. Verder vind je op de begane grond een ruime dubbele garage, een wasruimte met ingebouwde kasten en een praktische berging.

Een stijlvolle natuurstenen trap leidt naar de eerste verdieping met vier zeer ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een grote dressing en een royale marmeren badkamer en suite. De andere drie slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten en hebben elk hun eigen sanitaire voorzieningen.

De zuidwestelijk georiënteerde tuin is prachtig aangelegd en heeft een eigen bos met tuinberging. De voortuin is stijlvol aangelegd en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn de toplocatie, perfecte oriëntatie, totale privacy, flexibiliteit in indeling, extra diepe kasten, prachtige tuinaanleg en aparte fietsenberging.

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning, neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of bel 0475 66 84 74.

* * *

Camelialaan 1 - 2970 Schilde - Welkom thuis in deze lichtrijke woning met 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een overvloed aan ruimte op een prachtig aangelegd hoekperceel van 2.332m². Deze architectenwoning is gelegen in een van de meest gewilde straten van Schilde. De toplocatie situeert zich in de onmiddellijke nabijheid van scholen, openbaar vervoer en winkels.
U betreedt de woning binnen via een lichte inkomhal met een prachtige doorkijk naar de tuin, voorzien van een zeer ruime vestiairekastenwand en gastentoilet. Via de glazen deur kom je in de zonovergoten woonkamer op natuursteen, met ernaast de eetruimte en een gezellige zitput rond een open haard.
Waar de voorgevel bewust gesloten bleef, koos de architect aan de achterzijde voor royaal veel ramen. Het resultaat: overal een schitterend uitzicht op de heerlijke, zuidwest gerichte tuin. De woonkamer, eetkamer en keuken liggen immers allemaal aan deze achterzijde, dus met elkaar in verbinding en tegelijk toch voldoende privé dankzij glazen schuifdeuren. De leefkeuken is voorzien van hoogwaardige luxe apparatuur, een extra diepe kastenwand en een aangename ontbijthoek. Vanuit de keuken is toegang tot een overdekt terras waar men beschermd kan genieten van de tuin. Een ruime dubbele garage, een wasruimte met ingemaakte kasten en een praktische grote berging maken de verdieping compleet.
Stijlvolle natuurstenen trap naar de 1ste verdieping waar zich de vier zeer ruime slaapkamers bevinden. De hoofdslaapkamer is ingericht met een grote dressing en een en suite royale badkamer in marmer (dubbele wastafel, ligbad, douche, toilet). Verderop zijn er drie kinderslaapkamers met ingemaakte kasten, waarvan een met eigen douchekamer en een andere met eigen lavabo en ruimte voor een douche, en een apart toilet op de verdieping. Kenmerkend voor deze verdieping is de stalen constructie die veel vrijheid biedt. De meeste verdelingen van de ruimte zijn door gipsplaten wanden die gemakkelijk kunnen worden aangepast.
De zuidwest georiënteerde tuin is mooi aangelegd en dankzij de hoek geniet u van de zon op elk moment van de dag. Achteraan in de tuin bevindt zich een eigen bos met tuinberging. De voortuin is stijlvol aangelegd en voorzien van een aantal staanplaatsen.

BIJZONDERHEDEN
+ Top ligging!
+ Perfect oriëntatie
+ Hoekpand
+ Totale privacy
+ Soepele mogelijkheid tot aanpassing
+ Extra diepe kasten
+ Mooie tuinaanleg (rondom de woning)
+ Aparte fietsenberging


Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning, neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
320 m2
Referentie
DSK8-Q6M17D4
EPC Waarde
217 kWh/m2
EPC Label
C
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com