Kaart

2970 Schilde Huis Te Koop
184 m² wonen
311 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een gerenoveerde woning waar comfort en rust centraal staan? Deze prachtige woning, gelegen in de groene omgeving van Schilde, biedt je alle ruimte en voorzieningen om volop te genieten van je thuis.

Je stapt binnen in een ruime inkomhal, uitgerust met een vestiaire en een apart gastentoilet. Verderop kom je in de gezellige woonkamer die perfect aansluit bij de keuken. Deze laatste is stijlvol afgewerkt en voorzien van kwalitatieve apparatuur, waaronder een dubbele spoelbak, koelkast, oven, kookplaat, dampkap en vaatwasser.

De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers verbonden via een nachthal en een vernieuwde badkamer. De veelzijdige zolder op de tweede verdieping kan naar eigen inzicht ingericht worden. Ideaal voor wie nog twee extra slaapkamers wil creëren!

De woning is omringd door een onderhoudsvriendelijke tuin, de perfecte plek om te genieten van een gezellige barbecue of een ontspannende avond met vrienden en familie.

De woning bevindt zich in een rustig en bosrijk gebied, vlakbij het centrum van Schilde. Met een netto woonoppervlakte van 184m² (volgens het EPC-verslag), drie slaapkamers, een conform elektrische keuring en een energieprestatiecertificaat van 227 kWh/m², biedt deze woning veel leefruimte en comfort. Bovendien beschikt de woning over een inpandige garage met directe toegang tot de tuin en ruimte voor twee wagens op de oprit.

Deze woning is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele woning zonder in te boeten aan bereikbaarheid en voorzieningen. Een bezoek is zeker de moeite waard!

* * *

Deze prachtig gerenoveerde woning is gelegen in een rustige en groene omgeving nabij het centrum van Schilde.

Een inkomhal die toegang biedt tot een vestiaire, een apart gasten toilet en een ruime woonkamer. Vanuit de inkomhal is er een rechtstreekse toegang tot de keuken. De keuken is proper afgewerkt en beschikt over kwalitatieve toestellen met inbegrip een dubbele spoelbak, koelkast, oven, kookplaat, dampkap en vaatwasser.

Op de eerste verdieping is er nachthal die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer.

Op de tweede verdieping is er een polyvalente zolder ruimte die aangewend kan worden naar eigen behoeften. Hier kunnen perfect nog twee extra slaapkamers gecreëerd worden.

De onderhoudsvriendelijke tuin is dé perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige barbecue of een ontspannende avond met vrienden en familie.

BIJZONDERHEDEN
+ Gelegen in een rustige landelijke en bosrijke omgeving nabij het centrum van Schilde
+ Netto woonoppervlakte: 184 m² (verwijzend naar het EPC-verslag)
+ Slaapkamers: 3 slaapkamers
+ Badkamers: 1 badkamer
+ EPC: 227 kWh/m²
+ Elektrische keuring is conform
+ Inpandige garage (met rechtstreekse doorsteek naar de tuin)
+ Oprit voor twee wagens

Deze woning is dé perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele woning, zonder in te boeten aan bereikbaarheid en voorzieningen.

Zeker een bezoek waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
311 m2
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
BK2DIFUAVIBW
Makelaar Code
133335
EPC Waarde
227 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€449.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com