Home Te Koop Huis 2970 Schilde
Mosthoevendreef 2
Kaart

Mosthoevendreef 2

2970 Schilde Huis Te Koop
300 m² wonen
3 slaapkamers

Mosthoevendreef 2 - 2970 Schilde - Prachtige tijdloze villa op een aangenaam en zongericht perceel van 2.394 m² te Schilde.

Via een automatische poort langs de groene Mosthoevendreef verkrijg je toegang tot dit mooie terrein. Wanneer we aankomen doet het uiterst charmant exterieur alle eer aan de tijdloze klasse die in de gehele woning werd doorgetrokken.

De gelijkvloerse verdieping werd voor het grootste deel voorzien van een beige natuursteen. U betreedt de woning via een ruime en hoge inkomhal met apart gastentoilet en trap naar de eerste verdieping. Via de inkomhal heb je toegang tot een polyvalente ruimte die ook dienst kan doen als bureel of speelkamer voor de kinderen. Deze ruimte beschikt over een dubbele deur die uitgeeft op de leefruimte, waardoor ze er perfect deel van kan uitmaken. De leefruimte wordt gevormd door een ruim eetgedeelte en geeft uit op een aangelegd terras en tuin, alsook op een gezellig salon/tv ruimte voorzien van een warme parketvloer en open haard met prachtige schoorsteenmantel. Je hebt daar heel wat lichtinval vanwege de grote raampartijen en het ruimtelijk karakter wordt nog extra benadrukt door het hoge plafond (5,5m in de nok!)

Naast de leefruimte bevindt zich de volledig geïnstalleerde maatkeuken welke voorzien werd van kwalitatieve toestellen alsook een natuurstenen werkblad. Zeer praktisch is de naastgelegen bijkeuken/(was)berging met veel opbergruimte, kasten en tevens aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Naast de wasberging is er tevens een volledig betegelde douchekamer. Vanuit de wasberging krijg je ook toegang tot de kelder die ook als wijnkelder dienst doet.
Leuk weetje: de volledige woning en garage zijn onderkelderd met een grote en verluchte kruipruimte. Verder is er tussen de keuken en de bijkeuken een aparte gang van waaruit U toegang krijgt tot een deels overdekt terras en tot het garagegebouw.

De talrijke raampartijen zorgen overal voor een heel aangename en natuurlijke lichtinval, alsook een leuke connectie met de tuin.

De slaapvertrekken met parketvloer zijn allen gelegen op de eerste etage.
Er zijn drie ruime slaapkamers (30 m² / 19 m² / 17 m²) aanwezig. De royale masterbedroom geniet van zonnig terras en een ensuite dressing met ingemaakte kasten. Deze dressing is tevens vanuit de hal toegankelijk.

In de badkamer werd het mooie lavabomeubel afgewerkt met een natuurstenen blad. Verder is er een hoekligbad aanwezig en een douchecabine.

Kers op de taart is uiteraard de prachtige en private, westelijk georiënteerde tuin. Deze is volledig aangelegd en omheind en geniet van verlichting, twee terrassen, een buitenkraan en een tuinhuis.
In deze groene oase komt u ongetwijfeld, en moeiteloos, helemaal tot rust.

Tot slot kan u via de verharde oprit doorrijden tot aan het garagegebouw. De twee automatische poorten bieden toegang tot de grote garage voor twee wagens én daarboven is er nog een grote polyvalente ruimte.

Deze villa is zeer gunstig gelegen, nabij het centrum van Schilde en van Sint-Antonius.

Bijzonderheden:
* Volledig omheind perceel (2.394 m²)
* 300 m² bewoonbaar opp.
* Automatische poort aan de straatzijde
* Dubbele garage
* Hoogwaardige afwerkingsmaterialen
* Gunstige locatie
* Uitstekend ingedeeld voor wie graag van thuis werkt. Ook het garagegebouw biedt diverse mogelijkheden.

Voor meer inlichtingen of een afspraak ter plaatse, surf naar www.vbvastgoed.be of bel ons op het nummer 03/337.50.70. FinancieelAankoop exclusief kosten:€895.000Registratierechten (3%):€26.850Kadastraal inkomen:€4.432Raming Ereloon Notaris*:€2.817Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€925.292* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895.000
Kadastraal Inkomen
€ 4.432
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
SJZT5EE8D6YZ
Makelaar Code
VVV3226
EPC Waarde
217 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3207534
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Apr 2024
€895.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com