Home Te Koop Huis 2900 Schoten
Anton van de Veldelaan 44
Kaart

Anton van de Veldelaan 44

2900 Schoten Huis Te Koop
285 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Anton van de Veldelaan 44 - 2900 Schoten - Betoverende villa in villawijk 'De List'!

Ontdek deze trendy, rustig gelegen ruime villa op een riante 1.760 m² grond, genesteld aan het einde van een doodlopende straat in de begeerde wijk 'De List'. Omarm de rust en groene omgeving, terwijl je geniet van optimale bereikbaarheid - dicht bij winkels, de oprit van de autostrade, openbaar vervoer en scholen.
Bij binnenkomst via de automatische poort, biedt een ruime houten carport plaats aan twee wagens, naast de villa voor overdekte parkeergelegenheid. Een schilderachtig pad leidt naar de villa, waar je bij de centrale inkomhal op marmervloer verwelkomd wordt met een gastentoilet en handige ingemaakte kasten voor vestiaire of dressing.
INDELING

Gelijkvloers:
De villa op de begane grond omvat een ruime slaapkamer met prachtig uitzicht op de tuin, en een aangrenzende kantoorruimte die flexibiliteit biedt voor een "kangoeroe" woonopstelling. Verder biedt de hal toegang tot een royale open lichte leefruimte met een eetkamer, een zithoek met een gezellige open haard, een leuke bar en een heerlijke veranda. Deze ruimte vloeit naadloos over in de leefkeuken, waardoor een perfecte harmonie ontstaat tussen beide ruimtes. Grote ramen verbinden de keuken en de living met de terrassen, waaronder een overdekt en verwarmd terras, en de prachtige tuin, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstaat.
De moderne (op te frissen) leefkeuken is volledig uitgerust met een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, afzuigkap en inductiekookplaat. Grenzend aan de keuken bevindt zich een handige bijkeuken met aansluitingen voor een wasmachine en droger, waardoor het huishouden moeiteloos kan worden geregeld.
Verdieping:
Een mooie opentrap brengt u naar de verdieping waar een ruime overloop met vide toegang biedt tot 3 ruime kinderkamers, een badkamer (voorzien van dubbele wastafel, ligbad en douche) en een apart toilet. Daarnaast prijkt een royale mastersuite met prachtig houten balken, een groot zonneterras, doorloopdressing, luxueuze badkamer en eigen apart toilet.

Tuin:
Geniet van de weelderige parktuin met oude bomen en diverse zithoeken rondom de woning, inclusief een betoverende tropische houten constructie met een weelderige jacuzzi.


De woning beschikt bovendien over een wijnkelder en een praktisch tuinhuis.


BIJZONDERHEDEN

+ Carport 2 wagens
+ Automatische poort,
+ Gekoelde wijnkelderBewaren
+ Parktuin met oude bomen en mooie aanleg met diverse gezellige zithoeken
+ Overdekt verwarmd terras
+ Sproei-installatie
+ Buitenverlichting
+ Overdekte jacuzzi,
+ Alarminstallatie

Voor meer info of bezoek aan deze mooie woning, neem gerust contact met Sigalit via sigalit@reds.be of 0475668474
+ Grote bereikbaarheid
+ Mogelijkheid tot kangoeroewoning

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Sigalit op 0475.66.84.74, 03.227.58.58 of Sigalit@reds.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
285 m2
Referentie
DRAF6CET4PZU
EPC Waarde
319 kWh/m2
EPC Label
D
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com