Kaart

2223 Schriek Huis
975 m² wonen
13058 m² perceel
8 slaapkamers
€2.795.000

Dit bijzondere vastgoed aanbod biedt een luxe woning met een woonoppervlakte van 975 m², gelegen op een schilderachtig terrein van 13.058 m² in het excellente Heist-op-den-Berg. Het beschikt over een uniek karakter, een zwembad en paardenstallen.

De strategische landelijke ligging tussen Keerbergen, Putte, Beerzel en Schriek zorgt voor onmiddellijke toegang tot winkels, scholen en openbaar vervoer, met een perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid.

Deze indrukwekkende villa telt 8 slaapkamers en 6 badkamers, verdeeld over 3 volledige woonverdiepingen, ideaal voor een kangoeroewoning. Elk verdieping is voorzien van vloerverwarming en ingebouwde kasten, en de woning is volledig onderkelderd.

De mooie tuin op het zuiden beschikt over een automatisch irrigatiesysteem, verwarmd buitenzwembad met een aangrenzende exclusieve poolhouse (ook onderkelderd) en 5 prachtige paardenstallen.

Enkele opvallende kenmerken zijn het buitengewone afwerkingsniveau, prachtige ruimtes, uitgebreid beveiligingssysteem, waterput van 130m diepte, lift, mogelijkheid voor autolift, centraal stofzuigsysteem, automatische toegangspoort en driefasige elektriciteit.

Deze tijdloze villa combineert modern comfort met luxe in een landelijke toplocatie. Uw bezoek aan deze woning wordt gegarandeerd een ervaring om te onthouden!

* * *

Uitzonderlijk vastgoed met bewoonbare oppervlakte van 975 m² op prachtig aangelegd domein van 13.058 m² met uniek karakter, buitenzwembad en paardenstallen op uitstekende toplocatie te Heist-op-den-Berg.

Dit luxe vastgoed is gelegen op een landelijke locatie tussen Keerbergen, Putte, Beerzel en Schriek met winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving. Rust en bereikbaarheid staan hier centraal!

Deze imposante villa telt in totaliteit 8 slaapkamers en 6 badkamers, opgedeeld in 3 volwaardige woonverdiepen , wat maakt dat de woning uitermate geschikt is als kangoeroewoning.

Verder is de woning op elk verdiep uitgerust met vloerverwarming en zijn er overal voldoende inbouwkasten aanwezig. Bijkomend werd er gekozen voor een volledige onderkeldering van de woning.

De prachtige zuid georiënteerde tuin geniet een automatisch sproeisysteem, verwarmd buitenzwembad met ensuite exclusieve poolhouse (onderkelderd) alsook 5 prachtige paardenstallen.

Bijzonderheden: ongezien afwerkingsniveau, schitterende ruimtes, alarm met uitgebreid camerasysteem, prachtig buitenzwembad, magazijn, geboorde waterput (130m), personenlift, mogelijkheid tot autolift, centraal stofzuigersysteem, automatische toegangspoort, aanwezigheid van 3-fase elektriciteit, …

Deze tijdloze villa combineert alle hedendaagse luxe en comfort een landelijke toplocatie, waar uw bezoek een beleving zal zijn!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 2.795.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
13058 m2
Bewoonbare oppervlakte
975 m2
Referentie
1WOK62L36SIE
Makelaar Code
2176
EPC Waarde
69 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
12014-G-2012/00439/EP17834/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Nov 2022
€2.795.000 / Vebo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com