Home Te Koop Huis 2223 Schriek
Bredestraat 67
Kaart

Bredestraat 67

2223 Schriek Huis Te Koop
216 m² wonen
1202 m² perceel
4 slaapkamers

Deze nieuwbouwwoning is centraal gelegen tussen Schriek en Heist-Goor, op fietsafstand van lokale winkels, scholen en het centrum van Heist. Het biedt ook een gunstige verbinding naar Mechelen en Aarschot.

Het ontwerp van de woning kan volledig worden aangepast aan uw wensen en verwachtingen. Het huis heeft een royale oppervlakte van 216m² met vier slaapkamers, waarvan één met dressing, een ruime woonkamer met open keuken, een grote badkamer, twee toiletten en verschillende opbergruimtes. Het resultaat is een praktische woning, efficiënt ingedeeld en voorzien van alle comfort en licht.

De afwerkingsspecificaties zijn vastgelegd in een bestek, maar kunnen natuurlijk in overleg worden gewijzigd. Er zijn mooie budgetten voorzien voor uw keuken, sanitair en vloerbekleding.

De woning is uitgerust met vloerverwarming via warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D en dubbele beglazing.

De aangeleverde plannen en foto's zijn slechts indicatief en kunnen in overleg worden aangepast. Neem contact op met Dupont Vastgoed op 015 15 15 15 voor meer informatie.

* * *

Bredestraat 67 - 2223 Schriek - Nieuwbouw woning gelegen centraal tussen Schriek en Heist-Goor dorp. Op fietsafstand van lokale handelaars, scholen en centrum Heist. Gunstige verbinding naar Mechelen en Aarschot.

Deze woning kan volledig gebouwd worden rekening houdend met uw wensen en verwachtingen. De woning voorziet in een woonoppervlakte van 216m² met 4 slaapkamers waarvan 1 voorzien van een dressing, een zeer riante leefruimte met open keuken, grote badkamer, twee toiletten en meerdere berging ruimtes. Kortom een zeer praktische woning die zeer efficiënt is ingedeeld en voldoet aan alle vormen van licht en comfort.

De afwerking is vastgelegd in een lastenboek, maar kan uiteraard steeds in onderling overleg aangepast worden. Mooie budgetten zijn voorzien voor de installatie van uw keuken, sanitair en vloerbekleding.

De woning wordt overal voorzien van vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D en ramen dubbel glas.

De plannen en foto's zijn indicatief en kunnen uiteraard in onderling overleg nog gewijzigd worden. Contacteer Dupont Vastgoed voor meer inlichtingen of informatie op 015 15 15 15

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 644.340
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
1202 m2
Bewoonbare oppervlakte
216 m2
Referentie
U2OO6I43DPRD
Makelaar Code
1588
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Ja
Prijs Geschiedenis
06 Oct 2023
€644.340 / Dupont Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com