Home Te Koop Huis 2223 Schriek
Gommerijnstraat 48
Kaart

Gommerijnstraat 48

2223 Schriek Huis Te Koop
200 m² wonen
858 m² perceel
3 slaapkamers

.

Verkoop onder 6% BTW regeling mogelijk! Beleef de unieke kans om deze prachtige, nieuwbouw open woning gelegen te Schriek op een mooi perceel van 8a85ca met agrarisch, groen verzicht achteraan te bouwen. De woning dient nog gebouwd te worden en kan opgeleverd worden binnen 1,5 jaar. De woning zal worden afgewerkt met vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem C+, zwarte aluminium raamprofielen met dubbel HR glas, dakisolatie 16cm en mooi keuken- en badkamerbudget. Bovendien profiteert u van een E peil 20. U heeft de mogelijkheid om de woning volledig naar uw smaak te brengen met keuze van gevelsteen, keuken, badkamer en vloerbedekking. Met een oppervlakte van ong. 200m² bestaat de woning uit een inkomhal met gastentoilet, woonkamer en zithoek met open keuken, berging, inpandige garage, 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en lavabomeubel, berging, een tuin die genivelleerd wordt opgeleverd en een oprit van 7 meter breed. Er is ook de mogelijkheid tot plaatsing van een tuinberging. Contacteer ons kantoor Dupont Vastgoed voor meer inlichtingen of details van afwerking via 015 15 15 15.

* * *

Gommerijnstraat 48 - 2223 Schriek - Nieuwbouw open woning gelegen te Schriek, op een mooi perceel van 8a85ca met agrarisch, groen verzicht achteraan. De woning dient nog gebouwd te worden en kan opgeleverd worden binnen 1,5 jaar.

VERKOOP onder 6% BTW regeling mogelijk!

Afwerking voorzien van vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem C+, zwarte aluminium raamprofielen met dubbel HR glas, dakisolatie 16cm, mooi keukenbudget en badkamer budget worden voorzien in de afwerking. E peil 20.
U kan de woning nog volledig naar uw smaak brengen met keuze van gevelsteen, keuken, badkamer en vloerbedekking.

De woning geniet een oppervlakte van ong 200m². Het gelijkvloers biedt een inkomhal met gastentoilet, woonkamer en zithoek met open keuken, berging en inpandige garage.
Het 1ste verdiep geeft uit via nachthal op 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en lavabomeubel, berging.
Oprit van 7 meter breed. Tuin wordt genivelleerd opgeleverd.
Mogelijkheid tot plaatsing van een tuinberging.

Contacteer ons kantoor Dupont Vastgoed voor meer inlichtingen of details van afwerking op 015 15 15 15

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 539.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
858 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
C5RL1MFHMFNY
Makelaar Code
1610
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Nov 2023
€539.000 / Dupont Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com