Home Te Koop Huis 2223 Schriek
Schriekstraat 160
Kaart

Schriekstraat 160

2223 Schriek Huis Te Koop
1331 m² perceel
7 slaapkamers

Ontdek deze ruime woning met zes slaapkamers en twee badkamers, gelegen op een uitstekende locatie in Schriek. Het pand ligt op een perceel van 1331m² en is gunstig gelegen nabij winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een imposante hal met gastentoilet. De leefruimte baadt in het licht dankzij de grote ramen en biedt ruimte voor een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust en biedt uitzicht op het terras en de tuin.

De tuin is een echte blikvanger met een zwembad, poolhouse en overdekt terras. Daarnaast zijn er op de begane grond nog twee extra kamers die als kantoor of zithoek kunnen worden ingericht.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en twee badkamers met inloopdouche en dubbele wastafel. Er is ook een apart toilet en een ruime kleedkamer. De master bedroom heeft toegang tot een groot terras.

Op de tweede verdieping zijn er nog eens drie slaapkamers, waarvan één met dressing. Alle slaapkamers zijn voorzien van tv-aansluiting, internet en airconditioning. Tot slot beschikt de woning over een ruime kelder.

Met een gunstig EPC (A-label) en een zwembad met poolhouse is deze woning een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruim huis in een groene omgeving. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 0480/66 14 77 of een kijkje nemen op www.boonstravastgoed.be.

* * *

Schriekstraat 160 - 2223 Schriek - Op een uitstekende locatie te Schriek bevindt zich deze ruime woning met 6 slaapkamers en 2 badkamers op een perceel van 1331m². U bevindt zich hier vlakbij winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de imposante inkomhal met gastentoilet. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Aanpalend bevindt zich de volledig ingerichte en ruime keuken die zicht heeft op het terras en tuin. De keuken is voorzien van de nodige toestellen zoals combi-oven, steamer, ijskast, diepvries, inductievuur, spoelbak, vaatwasser,... . Via het schuifraam hebben we toegang tot het terras en tuin, dewelke beschikt over een zwembad met poolhouse en overdekt terras. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over twee extra ruimtes dewelke ingedeeld kunnen worden als bureau, zithoek,... De nachthal op de eerste verdieping geeft u ons toegang tot 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers dewelke uitgerust zijn met inloopdouche en dubbele lavabo. Verder beschikt u nog over een apart toilet en ruime dressing. Daarnaast geeft de master bedroom u toegang tot een ruim terras. De nachthal op de tweede verdieping geeft ons toegang tot 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing. Alle slaapkamers beschikken over TV aansluiting, internet en airco. De woning is verder uitgerust met een ruime kelder.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met 6 slaapkamers, 2 badkamers en zwembad in een groene omgeving te Schriek. Contacteer ons voor meer informatie op 0480/66 14 77 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden :
- 6 slaapkamers
- Gunstig EPC (A-label)
- Zwembad met poolhouse

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 925.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1331 m2
Referentie
881V8IT-U1UD
Makelaar Code
143353
EPC Waarde
89 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230508-0002882839-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€925.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com