Kaart

9890 Semmerzake Huis Te Koop
112 m² wonen
353 m² perceel

Ben je op zoek naar een woning die je naar hartenlust kunt personaliseren nabij de Markt van Gavere? Jouw huis bevindt zich net buiten het centrum van Gavere, met vlotte toegang tot belangrijke verkeersassen richting Gent, Kortrijk, Brussel, Oudenaarde, enz. Dit is ook ideaal voor ouders of aanstaande ouders omdat de basisscholen op loopafstand zijn.

Het gelijkvloers bestaat uit een kleine inkomhal, zit- en eethoek, een eenvoudig uitgeruste keuken, apart toilet, een losstaand schuurtje en een zonnige tuin. Op de bovenverdieping vind je een nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Het dak is in goede staat en geïsoleerd.

Deze woning is perfect voor doe-het-zelvers en biedt de kans om je eigen ontwerper te worden. Mogelijk komen verlaagde verkooprechten of sloop- en heropbouwregels hier van toepassing. Voor investeerders is dit pand een grote kans! Neem contact op met Luc De Haes op 0475 26 45 02 om een bezichtiging te plannen. We helpen je graag bij jouw vastgoedproject. Tot snel!

* * *

Op zoek naar een plek waar je de ruimte volledig naar je eigen smaak kunt inrichten nabij de Markt van Gavere? Zoek niet verder, je hebt nu de juiste woning gevonden! Deze woning ligt net buiten het centrum van Gavere en geeft een vlotte verbinding naar de verkeersassen Gent, Kortrijk, Brussel, Oudenaarde, enz.. Er is ook goed nieuws voor de ouders (of toekomstige ouders) want de basisscholen bevinden zich op wandelafstand.
Op het gelijkvloers vindt je volgende zaken: kleine inkom, zithoek, eethoek, eenvoudig geïnstalleerde keuken, apart toilet, losstaand schuurtje, zonnige tuin. Op verdiep onder dak is er een nachthal, 2 slaapkamers en badkamer met ligbad. Het dak is in goede staat en is geïsoleerd.
Dit is een huis dat wacht om gerenoveerd te worden door "handige harry's". Heb je zin om je als persoonlijk ontwerper te ontpoppen dan kan je hier je creativiteit laten gaan. Verlaagde verkooprechten of de sloop- en heropbouwregels kunnen hier van toepassing zijn. Voor investeerders biedt dit eigendom opportuniteiten! Neem contact met Luc De Haes op 0475 26 45 02 en maak een bezoekafspraak. Wij helpen je graag verder bij je vastgoedproject! Tot snel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 169.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1925
Grond oppervlakte
353 m2
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
W5-064UC93OK
Makelaar Code
01-4812310
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€169.000 / Vastgoed De Haes
18 Jan 2024
€189.000 / Vastgoed De Haes
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com