Home Huis 8340 Sijsele
Molenstraat 80
Kaart

Molenstraat 80

8340 Sijsele Huis
242 m² wonen
1487 m² perceel
€445.000

Op zoek naar een woning met veel buitenruimte? Ontdek deze goed onderhouden, vrijstaande woning gelegen op een royaal perceel van 1487m² met eigen privébos. De woning is ideaal gelegen nabij bakkers, slagers, supermarkten en scholen in Sijsele en ligt op slechts 10 minuten van het stadscentrum van Brugge.

De comfortabele indeling van de woning omvat op de kelderverdieping een ruime garage met plaats voor twee auto's achter elkaar en voldoende opbergruimte. Op de begane grond wordt u verwelkomd door een inkomhal met apart gastentoilet, een gezellige leefruimte met zithoek en eetplaats, een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek, een badkamer met ligbad, lavabo en toilet, en drie slaapkamers.

De bovenste verdieping biedt ruimte aan een kantoor of een optionele vierde slaapkamer. Bovendien kan de bestaande zolder omgevormd worden tot twee extra slaapkamers.

Buiten kunnen bewoners genieten van een mooi aangelegde voortuin, een oprit voor twee auto's, een achtertuin en een privébos.

Wat betreft energiezuinigheid: de centrale verwarmingsketel werd recentelijk, twee jaar geleden, gerenoveerd en het dak is geïsoleerd.

Benieuwd om van deze alleenstaande woning met privébos in een rustige straat uw nieuwe thuis te maken? Neem dan 7 dagen per week contact op met Bonne Vastgoed via 0468/10.40.40 of info@bonnevastgoed.be voor meer informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Molenstraat 80 - 8340 Sijsele - Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een grote tuin. Op dit perceel van 1487m² kunt u namelijk eigenaar worden van uw eigen privébosje. Daarnaast is ze gelegen vlakbij bakkers, slagers, supermarkten, scholen,… te Sijsele en op een dikke 10 minuten van Brugge. De woning is bijzonder goed onderhouden en ingedeeld in: Deze woning is ingedeeld in :
Verdieping -0,5: garage waarin 2 wagens achter elkaar geparkeerd kunnen worden en tevens bergplaats biedt.
Verdieping +0,5: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek en eetplaats, uitgeruste keuken met ontbijthoek, badkamer (met ligbad, lavabo en toilet), 3 slaapkamers.
Verdieping +1,5: bureau of mogelijkheid tot 4de slaapkamer . Daarnaast bestaat de mogelijkheid 2 extra slaapkamers te creëren op de huidige zolder. Buiten: aangelegde voortuin, oprit voor 2 wagens, achtertuin en privaat bosje. Energiezuinigheid: de centrale verwarmingsketel werd 2 jaar geleden gerenoveerd, geïsoleerd dak. Van deze alleenstaande woning met privaat bosje in rustige straat uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 0468/10.40.40 of info@bonnevastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 445.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1487 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
YIERERWF05AC
Makelaar Code
5924257
EPC Waarde
274 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240130-0003126581-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€445.000 / Bonne Vastgoed
22 Mar 2024
€468.000 / Bonne Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com