Home Huis 9040 Sint-Amandsberg
Palmendreef 23
Kaart

Palmendreef 23

9040 Sint-Amandsberg Huis
153 m² wonen
330 m² perceel
3 slaapkamers
€364.000

Palmendreef 23 - 9040 Sint-Amandsberg - Welkom in de Palmendreef, een exclusieve locatie in het prachtige Sint-Amandsberg. Hier kunt u genieten van het privilege om te wonen op een rustgevend eiland, omringd door groen en een prachtige omgeving. Geen doorgaand verkeer betekent absolute rust en privacy.
De exclusieve Palmendreef, gelegen in het idyllische Sint-Amandsberg.
De directe omgeving verwent u met tal van parken en een vlotte verbinding naar het olympisch zwembad en de sporthallen. Bovendien bevinden scholen en het openbaar vervoer zich vlakbij, waardoor u in alle gemakken wordt voorzien.
Deze ruime, half open bebouwing is een solide en betrouwbare woning die weliswaar gemoderniseerd moet worden. Maar met een tuin, oprit en grote garage biedt het talloze mogelijkheden voor comfortabel en luxueus wonen. Denk bijvoorbeeld aan het opladen van uw fietsen of auto zonder parkeerproblemen.
Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een authentieke trap en toegang tot de sfeervolle leefruimte. Dankzij de grote ramen geniet u niet alleen van veel natuurlijk licht, maar heeft u ook een prachtig uitzicht op zowel de straat als de tuin. De eenvoudige basiskeuken met toestellen kan vervangen worden en biedt mogelijkheden voor uitbreiding.
De wilde tuin is voorzien van een veranda, zodat u ook in mindere momenten kunt genieten van de buitenruimte. En laten we de grote garage niet vergeten, een waar gemak voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en uw auto.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze woning ook nog over een stevige zolder die u kunt gebruiken voor eventuele uitbreiding. Of het nu extra slaapkamers zijn of uw eigen mancave, de keuze is aan u!
Dit is uw kans om te genieten van exclusief wonen in het prachtige Sint-Amandsberg. Met tal van parken, scholen en openbaar vervoer in de buurt, en een vlotte verbinding naar het olympisch zwembad en sporthallen, heeft deze locatie alles te bieden wat u maar kunt wensen.
Wacht niet langer en maak snel een afspraak om deze solide half open bebouwing met tuin, oprit en grote garage in de Palmendreef te bezichtigen. Deze unieke kans wilt u niet missen!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 364.000
Kadastraal Inkomen
€ 870
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Grond oppervlakte
330 m2
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
HXX307Y7IP4V
Makelaar Code
palmendreef-23-3
EPC Waarde
571 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€364.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com