Home Huis 9040 Sint-Amandsberg
albrecht Rodenbachstraat 140
Kaart

albrecht Rodenbachstraat 140

9040 Sint-Amandsberg Huis
362 m² wonen
907 m² perceel
8 slaapkamers
€860.000

albrecht Rodenbachstraat 140 - 9040 Sint-Amandsberg - De façade, ingetogen in zijn elegantie, verbergt het buitengewone achter haar charmante uiterlijk. Een prachtige tuin die de zuidelijke zon verwelkomt; het decor van uw persoonlijke utopie - van het royale terras tot en met de verleidelijke sereniteit van het verwarmde zwembad. Hier vindt u uw eigen zomerhuis en serre, waar flora bloeit in een nooit eindigende lente.
Kernwoorden: LIFT, 36 ZONNEPANELEN, TWEE GARAGES, EXTRA AFGESLOTEN PARKEERPLAATS, RIANTE TUIN, ZWEMBAD, ZOMERHUIS, ROYAAL TERRAS, ACHT SLAAPKAMERS, BUREEL, TWEE BADKAMERS.
Met bijzondere aandacht voor faciliteiten: een LIFT brengt u moeiteloos naar de verschillende niveaus van uw paleis, terwijl de duurzaamheid gewaarborgd is door niet minder dan 36 ZONNEPANELEN. De luxe van TWEE garages, een extra afgesloten parkeerplaats,droge ideale kelder en natuurlijk, de weelde van ruimte in elke richting.
De grote inkomhal is slechts de overture; het is hier waar het allemaal begint. Terwijl u in de hoogte kijkt, verbindt een elegante trap visioen met werkelijkheid, aangevuld door een LIFT voor een geruisloze transitie door uw domein.
De riante leefruimte ademt elegantie met zijn volle parketvloer en de zachte, warme gloed van de inbouwhaard. De ochtendzon danst speels door de grote ramen, lokt u naar de ingenieus geplaatste ontbijt- en eetruimte waar het begin van de dag gekust wordt door de eerste stralen, en biedt u tegelijkertijd het oogstrelende zicht op de magistrale tuin waar het leven in harmonie is met de natuur.
De open keuken is een waar altaar voor de culinaire liefhebber. Met het eiland als middelpunt, nodigt het uit tot het creëren van verbinding – niet alleen tussen voedsel en smaak, maar ook tussen mens en ziel. Hier, in het kloppende hart van de woning, zijn momenten van samenzijn en genot gegarandeerd.
Nimfisch is het terras, ruim zestig vierkante meters van buitenplezier, dat uitkijkt over een tuin die niet minder dan een schilderij van levende groene tinten is. Het zwembad, verwarmd alsof het water door de zon zelf is omgekust, en het loungeverblijf, uw eigen zomerse theater onder de pergola.
Verfijning volgt naar de eerste verdieping, met vijf van acht slaapdomeinen en een badkamer die belooft elke dag te beginnen met een verkwikkende douche. De tweede verdieping herbergt een open kantoor, een bron van inspiratie, samen met drie extra slaapruimten en een tweede badkamer.
Laat dit huis uw droom zijn van een ruimte waar horizon en thuis samenkomen, een waarborg voor uw toekomst en een toevluchtsoord dat alleen beleefd kan worden door dit zelf te ervaren. Maak een afspraak en laat ons u begeleiden naar uw mogelijk nieuwe begin. Hier, in deze woning, is de schoonheid van leven in elke steen en uitzicht ingemetseld - wachtend, enkel op u.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 860.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1998
Grond oppervlakte
907 m2
Bewoonbare oppervlakte
362 m2
Referentie
RJ8NCGGPDKHA
Makelaar Code
magistrale-riante-woning-oogst
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€860.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com