Home Te Koop Huis 9040 Sint-Amandsberg
Victor Braeckmanlaan 171



immo Kaart

Victor Braeckmanlaan 171, 9040 Sint-Amandsberg

Huis Te Koop in Sint-Amandsberg
230 m² wonen
130 m² perceel
4 slaapkamers

Victor Braeckmanlaan 171 - 9040 Sint-Amandsberg - Welkom bij deze unieke kans om een prachtige grote karakterwoning met stadstuin te bezitten, op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Gent en het Dampoortstation. Deze woning is niet alleen ruim, maar biedt ook een zeer centrale ligging, op loopafstand van het park de prettige wildernis, het olympisch zwembad en sportterreinen.
Met de mogelijkheid om het centrum van Gent te voet of per fiets in slechts enkele minuten te bereiken, biedt deze woning het beste van twee werelden. Bovendien zijn er tal van scholen, winkels en parken in de directe omgeving, waardoor dit de perfecte locatie is voor gezinnen en iedereen die graag in het hart van de stad wil wonen.
Bij het betreden van de woning word je onmiddellijk verwelkomd door het prachtige karakter en de ruimte die deze woning biedt. De vele karakterelementen geven de woning een uniek gevoel, terwijl de overvloed aan ruimte ervoor zorgt dat je je meteen thuis voelt. Ruimte en karakter zijn hier het sleutelwoord.
Bij binnenkomst in de hal ontmoet je de originele authentieke trap en heb je toegang tot de droge kelder, wat extra opslagmogelijkheden biedt. De Oosterse leefruimte straalt sfeer en gezelligheid uit, waardoor je je direct thuis voelt. Achter de leefruimte vind je de grote eetruimte, met dubbele deuren naar de leefruimte. De naadloze overgang tussen de ruimtes zorgt voor een gevoel van openheid en ruimte.
De ingerichte keuken is een klassieker en beschikt over alle moderne apparatuur die je nodig hebt. Volledig tuingericht, biedt de keuken veel licht en een direct contact met de groene tuin. De stadstuin is een ware zegen in de stad en biedt de perfecte mogelijkheid om te genieten van een gezellig barbecuefeest. Hoewel de tuin nog wat liefde en aandacht nodig heeft om te schitteren, is het potentieel van deze buitenruimte onmiskenbaar.
De eerste verdieping is doordrenkt van natuurlijk licht en biedt twee schitterende ruime slaapkamers, compleet met houten plankenvloeren die inbegrepen zijn. Daarnaast is er een badkamer aanwezig, met een heerlijk ontspannend ligbad, een lavabomeubel en een toilet. De serene sfeer maakt dit de perfecte ruimte om na een lange dag te ontspannen.
Maar dat is nog niet alles. Op de tweede verdieping vind je opnieuw twee ruime slaapkamers, waarvan één zelfs een balkon heeft. De overvloed aan natuurlijk licht en het prachtige uitzicht maken deze kamers tot een oase van rust en comfort.
De derde verdieping biedt een grote zolderruimte, die je kunt laten dienen voor extra uitbreiding van de woning. Denk aan het creëren van een indrukwekkende mancave, een inspirerende muziekkamer of een rustige bibliotheekruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden de kans om deze woning volledig aan je eigen wensen aan te passen.
Kortom, deze grote karakterwoning met zijn centrale ligging en overvloed aan ruimte is een droom die werkelijkheid kan worden. Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak om deze woning zelf te ervaren. Wacht niet te lang, want deze woning zal snel verkocht zijn aan de gelukkige nieuwe eigenaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 456.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1936
Grond oppervlakte
130 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
JNC86O8OG9NF
Makelaar Code
victor-braeckmanlaan-171-4
EPC Waarde
397 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 May 2024
€456.000 / Cannoodt
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com