Home Huis 9040 Sint-Amandsberg
Bouwmeestersstraat 23



immo Kaart

Bouwmeestersstraat 23, 9040 Sint-Amandsberg

Huis in Sint-Amandsberg
195 m² wonen
3 slaapkamers
€795.000

Bouwmeestersstraat 23 - 9040 Sint-Amandsberg - Deze prachtige herenwoning , gelegen is de buurt van het Dampoortstationen en op enkele fietsminuten van de historische Gentse binnen stad is zorgvuldig gerenoveerd met behoud van zijn authentieke charme en karakteristieke elementen ,
van hoge plafonds tot originele ornamenten en sierlijsten, elke ruimte ademt de historische grandeur uit. Tegelijkertijd biedt de woning moderne voorzieningen , een zuinig energieverbruik en comfort voor hedendaags wonen.
met een perfecte combinatie van verleden en heden is deze woning een unieke kans om te genieten van een stukje geschiedenis met alle gemakken van het moderne leven vlakbij scholen , treinstation, parken, invalswegen en toegang tot autosnelwegen
Achter de prachtige gevel beschikt de woning over een ruime inkomhal met een authentieke trappenhal en gasten toilet met toegang tot de grote droge kelder op volle hoogte.
De grote lichtrijke living en woonkamer met hoge plafonds baden in het licht en stralen een nostalgische warmte uit, die ook in de moderne ingerichte keuken met grote glaspartijen terugkomt en die uitkijkt om de volledig ommuurde zonnige stadstuin met prachtige volgroeide conifeer!
Op de 1 ste verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan een superieure kamer door zijn oppervlakte en zijn hoge plafonds , grote ramen en erker die een zee aan licht binnenlaat.
Op de 2 de verdieping is er eenzelfde grote masterbedroom als op de 1 ste verdieping en een luxueuze badkamer met centraal bad , grote inloopdouche , toilet en lavabo meubel.
Op de 3 de verdieping is er nog een grote ruime zolder die volledig geïsoleerd werd en waar nog plaats is voor 2 slaapkamers of een leuke hobbyruimte/ werkplaats.
De woning is overal voorzien van centrale verwarming op aardgas , energiezuinige dubbel beglazing
EPC 189 - Label B - de woning is asbestvrij , heeft een conforme elektrische installatie is instapklaar en onmiddellijk vrij en beschikbaar bij akte!!!

Wenst u deze topper te bezoeken ? dit kan op afspraak :
BEL : 09 242 05 60 of 0477 87 31 83 of mail : info@century21woonkantoor.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
N6-2FN9CNRJ2
Makelaar Code
797-4136
Prijs Geschiedenis
04 May 2024
€795.000 / C21 Woonkantoor
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com