Kaart

Manitobalaan 22

8200 Sint-Andries Huis Te Koop
229 m² wonen
460 m² perceel
3 slaapkamers

Ben jij op zoek naar een investeringspand met gegarandeerd rendement? Deze halfopen woning is ideaal voor investeerders, aangezien deze een levenslange huurovereenkomst heeft (€952 per maand) die enkel door de huurders kan worden opgezegd.

De woning bevindt zich in een charmante en groene omgeving, centraal gelegen en vlot bereikbaar. Binnen handbereik vind je supermarkten, winkels, scholen, de Expresweg, het station en het centrum van Brugge.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal met gastentoilet. Verder tref je op de benedenverdieping een lichtrijke woonkamer, een aparte keuken met bijkeuken en een bureau aan. In de kelder vind je drie ruime, droge compartimenten terug.

Op de bovenverdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers, een badkamer, een afzonderlijk toilet en een berging. Nog een verdieping hoger ontdek je een zeer ruime zolder, gemakkelijk toegankelijk via een uitschuifbare trap.

Buiten geniet je van een oprit, een voortuin en een leuke west-georiënteerde achtertuin. Aan de woning palmt een gezellig terras zijn plaats in. De woning staat op een royaal perceel van 460 m².

Het unieke karakter, de ruime indeling inclusief kelder en zolder, en de garantie van een maandelijkse huur van €952 maken van deze halfopen bebouwing een topinvestering.

* * *

Manitobalaan 22 - 8200 Sint-Andries - Deze woning wordt verhuurd met een levenslange huurovereenkomst (952 eur/mnd) en kan enkel door de huurders worden opgezegd. De woning is dus ideaal voor investeerders.

Deze karaktervolle halfopen woning bevindt zich in een aantrekkelijke groene buurt en beschikt over mooie volumes. Zeer centrale, vlot bereikbare ligging nabij supermarkten, winkels, scholen, Expresweg, bushalte, station, centrum Brugge ... De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: ruime inkom-/traphal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer, aparte keuken met bijkeuken, bureau vooraan de woning. KELDERVERDIEPING: ruime droge kelder onderverdeeld in drie compartimenten. BOVENVERDIEPING: nachthal, 3 volwaardige slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet, berging. ZOLDERVERDIEPING: zeer ruime zolder voorzien van uitschuifbare zoldertrap. BUITENOMGEVING: oprit, voortuin, leuke west georiënteerde achtertuin, gezellig terrasje palend aan de woning.

Extra troeven:
- ruime halfopen bebouwing in topbuurt
- mooi perceel van 460 m²
- ruime & logische indeling incl. kelder & zolder
- gegarandeerde huur (952 eur/mnd)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1940
Grond oppervlakte
460 m2
Bewoonbare oppervlakte
229 m2
Referentie
ZOMFP66WT-U5
Makelaar Code
BB/ADN/TK/1545
EPC Waarde
29600 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230124-0002789518-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€365.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com