Home Te Koop Huis 8200 Sint-Andries
Torhoutse Steenweg 161
Kaart

Torhoutse Steenweg 161

8200 Sint-Andries Huis Te Koop
125 m² wonen
100 m² perceel
3 slaapkamers

Welkom bij jouw mogelijke droomhuis op de Torhoutse Steenweg in Sint-Andries, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Brugge. Deze instapklare woning is perfect gelegen vlakbij alle belangrijke invalswegen en is ook op loopafstand van diverse supermarkten, winkels en scholen.

Bij binnenkomst krijg je direct toegang tot de lichte en ruime woonkamer door de inkomhal. De woonkamer is uitgerust met een mooie uitbouw die uitzicht biedt op de tuin. Daarnaast beschikt de woning over een volledig geïnstalleerde keuken grenzend aan de woonkamer. Er is genoeg opbergruimte te vinden op het gelijkvloers, met een berging, gastentoilet en een extra berging/wasplaats.

De eerste verdieping bevat twee slaapkamers, waarvan één is ingericht als dressing. Ook is er een comfortabele badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. Via de vaste trap kun je de bovenverdieping bereiken, die multi-inzetbaar is als derde slaapkamer, hobbyruimte of wat dan ook nodig is voor jouw levensstijl.

Het buitenleven is net zo aantrekkelijk, met een gezellige tuin die is voorzien van een terras en lounge hoek. Een bijkomende bonus van deze woning zijn de zonnepanelen, die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook helpen bij het besparen op elektriciteitskosten.

Als deze hedendaagse woning je interesse heeft gewekt, neem dan gerust contact met ons op via info@vastgoed-depauw.be of bel ons op 050 662 663 voor een bezichtiging. Als je op de hoogte wilt blijven van onze nieuwe vastgoedaanbiedingen, klik dan op 'Hou me op de hoogte'. We respecteren je privacy en zullen je gegevens alleen gebruiken voor onze nieuwsbrief, zoals beschreven in ons privacybeleid.

* * *

Torhoutse Steenweg 161 - 8200 Sint-Andries - Aan de Torhoutse Steenweg in Sint-Andries bevindt zich deze instapklare woning op een boogscheut van centrum Brugge, vlakbij alle invalswegen en op wandelafstand van supermarkten, tal van winkels en scholen. U komt binnen via de inkomhal die leidt tot de lichtrijke woonkamer met mooie uitbouw die uitgeeft op de tuin, aanpalend aan de woonkamer is er een volledig geïnstalleerde keuken. Op het gelijkvloers vindt u verder een berging, gastentoilet en een tweede berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 ingericht als dressing, verder is er een badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. Via een vaste trap toegang tot de bovenverdieping, zijnde een ruime kamer met tal van mogelijkheden, vb. als derde ruime slaapkamer, hobbykamer,… De buitenruimte bestaat uit een gezellige tuin met terras en lounge hoek. Extra troef: zonnepanelen! Interesse in deze hedendaagse woonst? Contacteer ons via info@vastgoed-depauw.be of 050 662 663 voor uw bezoek!
Wij geven je een idee van welke ruimtes aanwezig zijn (in misschien wel je droomhuis).
Door op “Hou me op de hoogte” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor de nieuwsbrief van Depauw Vastgoed.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam id arcu a ante aliquam mollis id vel mi. Proin luctus ac ligula eu rutrum.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 506
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1900
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
9IAY1V4NY9ZA
EPC Waarde
289 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€325.000 / Depauw Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com