Home Huis 8200 Sint-Andries
Hertogenstraat 4
Kaart

Hertogenstraat 4

8200 Sint-Andries Huis
180 m² wonen
70 m² perceel
€280.000

Deze woning, die is opgesplitst in twee appartementen, ligt op een ideale locatie op loop- en fietsafstand van het station en het centrum van Brugge. Dankzij de centrale ligging zijn zowel het binnenland als de kust gemakkelijk bereikbaar. Het pand is toe aan renovatie en heeft de volgende indeling: Op de begane grond vindt u een gezamenlijke entreehal met een trap naar de eerste en tweede verdieping, een garage en een wasruimte. Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met toilet, wastafel en douche, een slaapkamer en een terras. Het appartement op de tweede verdieping bestaat uit een eet- en woonkamer, slaapkamer, badkamer met toilet, wastafel en ligbad, en een berging. Beide appartementen worden momenteel permanent verhuurd, wat dit een interessante investeringsmogelijkheid maakt.

Bezoeken kunnen enkel op afspraak plaatsvinden op zaterdagen tussen 15u en 17u. Neem voor meer informatie contact op met Bonne Vastgoed, 7 dagen per week bereikbaar via 0468/10.40.40 of info@bonnevastgoed.be.

* * *

Hertogenstraat 4 - 8200 Sint-Andries - Deze woning is onderverdeeld in 2 appartementen en bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het station en centrum Brugge. De centrale ligging zorgt voor een vlotte verbinding richting het binnenland en de Kust. Het gebouw is te renoveren en heeft de volgende indeling: Gelijkvloers: gedeelde inkomhall met trap naar de 1ste en 2de verdieping, garage en wasplaats. Appartement op de eerste verdieping: leefruimte, keuken, badkamer met toilet, lavabo en douche, slaapkamer en terras. Appartement op de tweede verdieping: eet- en leefruimte, slaapkamer, badkamer met toilet, lavabo en ligbad, berging. Voor de investeerder: beide appartementen worden momenteel vast verhuurd.

Bezoekmoment op zaterdag tussen 15u en 17u en enkel op afspraak. Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 via 0468/10.40.40 of info@bonnevastgoed.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
70 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
ZU-C7HEE0JAQ
Makelaar Code
5928316
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€280.000 / Bonne Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com