Home Te Koop Huis 8200 Sint-Andries
Gistelse Steenweg 62
Kaart

Gistelse Steenweg 62

8200 Sint-Andries Huis Te Koop
238 m² wonen
70 m² perceel
4 slaapkamers

"Ontdek deze verrassend ruime woning met karakter, gelegen op slechts een steenworp afstand van de Smedenpoort. Met het station, de Vesten, winkels en scholen in de nabije omgeving, biedt deze woning een ideale locatie. De woning beschikt over terrassen en een compacte garage, perfect voor een kleine auto. In 2005 onderging de woning een grondige renovatie, waarbij stijl en smaak hoog in het vaandel stonden.

De woning heeft een ruime kelder die dienst doet als fietsenberging. De leefruimte straalt karakter uit met een verhoogd zitgedeelte en een op maat gemaakte keuken. Op de bovenverdieping bevinden zich vier zeer ruime kamers en een grote veelzijdige zolderruimte. De badkamer is gelegen op de tussenverdieping.

Buiten kunt u genieten van twee gezellige terrassen. De woning is asbestveilig en heeft een EPC van 255 kWh/m², klasse C. De elektriciteit is goedgekeurd. Met een bewoonbare oppervlakte van 238m² biedt de woning veel leefruimte. Karakteristieke elementen zoals hoge plafonds, lambrisering en houten vloeren zijn bewaard gebleven. Deze ruime en goed onderhouden woning is ideaal voor wie centraal en mooi wil wonen."

* * *

Gistelse Steenweg 62 - 8200 Sint-Andries - Omschrijving Verrassend ruime en karaktervolle woning met terrassen en kleine garage op enkele passen van de Smedenpoort. Op slechts 350 meter van de Smedenpoort, nabij het station, Vesten, winkels en scholen bevindt zich deze verrassend ruime en karaktervolle woning met terrassen en super handige garage (voor kleine wagen). De woning werd in 2005 reeds grondig gerenoveerd met smaak. In de kelderverdieping is een uiterst handige fietsenberging en kelder. Er is een super karaktervolle leefruimte met verhoogd zitsalon en op maat gemaakte keuken. Boven zijn vier zéér ruime kamers en een polyvalente extra en grote zolderruimte. De badkamer is gelegen op de tussenverdieping. Twee leuke terrassen waar men kan genieten! Asbest veilige woning! EPC: 255 kWh/m², C. Goedgekeurde elektriciteit. Grote bewoonbare oppervlakte van 238m²! Karakterelementen werden bewaard zoals o.a. hoge plafonds, lambrisering, houten planken vloeren,... Een ruime en verzorgde woning voor wie centraal en mooi wil wonen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1905
Grond oppervlakte
70 m2
Bewoonbare oppervlakte
238 m2
Referentie
9106UWLFXEHE
Makelaar Code
GST062
EPC Waarde
255 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230308-0002831270-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€419.000 / Puur Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com