Home Te Koop Huis 2980 Sint-antonius
Residentie Begijnenstraat



immo Kaart

Residentie Begijnenstraat , 2980 Sint-antonius

Huis Te Koop in Sint-antonius
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Residentie Begijnenstraat - 2980 Sint-antonius - 6% BTW MOGELIJK!

Residentie “BEGIJNENSTRAAT” wordt opgetrokken op een van de beste locaties van Sint-Antonius en omringd door het groene met maximale aan privacy! De combinatie van deze rustige 1-richtingsstraat in het centrum, het tijdloos landelijke woonconcept, groene omgeving met privacy en de ervaring van deze promotor welke u een zeer kwalitatieve afwerking garandeert, maken van residentie "BEGIJNENSTRAAT” de ideale bewoning of investering.


Dit kleinschalig project omvat 12 klassevolle en bijna-energie-neutraleappartementen met oppervlaktes welke variëren tussen 80m² en 159m² met 2 tot 3 slaapkamers, een bijzonder grote buitenruimte qua tuin of terras en zijn allen toegankelijk met lift of trap. De 3 penthouses omvatten naast hun ruime terras eveneens een eigen zolderruimte! Parkeren doet u in de ondergronds voorziene staanplaatsen met privatieve bergingen alsook gemeenschappelijke fietsenberging en afvalberging.


Volledig afgewerkt en volledig naar uw zin, volgens de laatste duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie wordt dit project opgetrokken en dit conform de Wet Breyne welke u een voltooiingswaarborg garandeert. Energiezuinig e-peil <30 waarbij u geniet van extra korting op de onroerende voorheffing.


Info, verkoop en voorstelling van het project: de verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grond aandeel.
Onder de voorwaarden van de wet Breyne. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr


Contacteer ons voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of een vrijblijvende afspraak via 03/384.00.00 of via info@heylenvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
FDJG6TVO0KS-
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com