Kaart

Soenenspark 21

9051 Sint-Denijs-Westrem Huis
215 m² wonen
1.346 m² perceel
€795.000

Gelegen op een steenworp afstand van Gent, in het charmante Sint-Denijs-Westrem, bevindt zich deze uitzonderlijke woning. Omringd door talloze winkels, scholen en het prachtige Parkbos, ligt deze woning op loopafstand van alle voorzieningen. Dankzij de nabijgelegen E40 en E17 snelwegen, bent u gegarandeerd van een vlotte verbinding met elke bestemming. Bovendien zorgen verschillende buslijnen en nabijgelegen treinstations Gent-Sint-Pieters en De Pinte voor een gemakkelijke mobiliteit.

De woning verwelkomt u met een ruime inkomhal, met een apart toilet voor bezoekers, wat direct toegang biedt tot een lichte en ruime eet- en leefruimte met open haard. De woning heeft ook een volledig vernieuwde keuken (2020), een open kantoorruimte, toegankelijk vanuit de hal en de woonkamer, en een aangebouwde veranda. Ruime ramen zorgen de hele dag voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de groene tuin.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan één met een aparte kleedruimte en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Een tweede badkamer, ook uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel, en een zolder, bereikbaar via een vaste trap en ingericht als multifunctionele ruimte, zijn eveneens aanwezig.

Deze woning beschikt ook over een ondergrondse garage en is volledig onderkelderd, wat zorgt voor veel extra opbergruimte en een wasruimte. De verbouwing is grondig en met aandacht voor duurzame materialen uitgevoerd.

Benieuwd naar deze prachtige villa? Neem contact met ons op via 09 278 88 88 om een bezoekmoment te plannen.

* * *

Soenenspark 21 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - Deze woning is gelegen aan de rand van Gent te Sint-Denijs-Westrem en heeft een ideale ligging. Allerlei winkels, scholen, natuur o.a. het Parkbos zijn op wandelafstand. Dankzij de op- en afrit van de E40 en E17 heeft u een vlotte verbinding naar uw bestemming. Verder heeft u ook het openbaar vervoer waardoor u zich makkelijk verplaatst van punt A naar B: zo heeft u verschillende lijnbussen en ook station Gent-Sint-Pieters en dat van De Pinte nabij.

U komt de woning binnen via de inkomhal, voorzien van apart bezoekerstoilet, waar u rechtstreeks toegang heeft tot de ruime en lichtrijke eetplaats en leefruimte met open haard. Daarnaast heeft u ook een volledig vernieuwde geïnstalleerde keuken (2020), een open bureauruimte, dewelke via de inkomhal en leefruimte te bereiken is, en een aangebouwde veranda. Dankzij de grote raampartijen geniet u een gehele dag van het nodige licht in de woning en het prachtige zicht op de groene tuin. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan één met aparte dressing en badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet. Via de overloop bereikt u een tweede badkamer voorzien van ligbad, toilet en lavabomeubel, en de zolder, dewelke toegankelijk is met vaste trap, ingericht als polyvalente ruimte.

De woning heeft een ondergrondse garage en is volledig onderkelderd, wat zorgt voor heel wat extra opbergruimte en wasplaats. De verbouwing is grondig gebeurd én met oog voor duurzaam materiaal.

Wenst u deze mooie villa te bezoeken? Aarzel niet ons te contacteren via 09 278 88 88 om langs te komen op een van de bezoekmomenten.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.023
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
1.346 m2
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
UCDA8P6XK3LO
Makelaar Code
3702172
EPC Waarde
249 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230928-0002729231-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€795.000 / Convas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com