Kaart

Putkapelstraat 135

9051 Sint-Denijs-Westrem Huis Te Koop
165 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen in de groene buurt van Sint-Denijs-Westrem bevindt zich deze prachtig gerenoveerde penthouse in een smaakvol gereviseerd gebouw. De laatste jaren zijn er heel wat verbeteringen doorgevoerd, zoals een compleet nieuwe verwarmingsinstallatie, vernieuwd buitenschrijnwerk, een frisse inkomdeur met nieuw parlofoonsysteem en gloednieuwe platte daken. De balkons en dakgoten zijn eveneens vernieuwd en er zijn al fondsen gereserveerd voor de vervanging van de leien dakmantel, gepland voor 2025.

Dankzij de renovatie in 2015 geniet deze luxueuze penthouse een stijlvolle charme. Het appartement is gunstig gelegen nabij lokale winkels, Flanders Expo, de KBC Toren, IKEA en talrijke verbindingswegen. Openbaar vervoer naar diverse bestemmingen zoals het St-Pietersstation, centrum Gent en Deinze is op wandelafstand bereikbaar. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het nabijgelegen Maaltepark.

De vierde verdieping huisvest deze prachtige penthouse dat prachtig uitzicht biedt op de omgeving. De welkomsthal ontvangt je met warm licht, een gastentoilet en bergruimte. De ruime living beschikt over een authentiek visgraatparket en een open haard, en geeft toegang tot het eerste terras. Vanuit de volledig vernieuwde keuken stap je zo het tweede terras op. Twee slaapkamers en een badkamer met alle comfort zijn toegankelijk via de nachthal.

De kroon op dit pand is het ruime rooftopterras met overdekte veranda op de vijfde verdieping. Hier kan je genieten in alle privacy van de zon, de zithoek, een kitchenette en een apart toilet. Parkeren is geen probleem dankzij de ondergrondse garage en parkeerplaats. Er is ook voldoende bergruimte voorzien met een privéberging en een fietsberging. De aankoop van de staanplaatsen is verplicht en bedraagt een totaal van 50.000,00 euro.

Met recent vernieuwde gevels, daken en terrassen, straalt deze penthouse moderniteit uit, zowel vanbinnen als vanbuiten.

* * *

Putkapelstraat 135 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - Het gebouw waarin deze penthouse zich bevindt is de laatste jaren een grondige renovatie ondergaan. Hierbij zijn onderstaande werken uitgevoerd.
Volledig nieuwe verwarmingsinstallatie; hoogrendementsketel op aardgas
Nieuw buitenschrijnwerk; dubbel hoogrendementsglas met hoogwaardige PVC kaders (incl. muggenramen)
Nieuwe inkomdeur en parlofonie
Nieuwe platte daken; met EPDM, incl.10cm PUR isolatie
Nieuwe betonnen balkons, ballustrades, betonnen kroonlijst en dakgoten
Opsparen van de gelden voor het vernieuwen van de leien dakmantel; gepland voor 2025, bijna alle gelden zijn hiervoor opgespaard
Deze prachtige penthouse is gelegen in een weelderige woonwijk te Sint-Denijs-Westrem en heeft in 2015 een complete renovatie ondergaan, resulterend in een uiterst stijlvolle woonsfeer.
De ligging is buitengewoon gunstig, met nabijheid tot diverse voorzieningen, zoals winkels, Flanders Expo, de KBC Toren, IKEA en de snelwegoprit/-afrit.
Bovendien bevindt het zich op loopafstand van tram- en buslijnen die directe verbindingen bieden naar het St-Pietersstation, het centrum van Sint-Martens-Latem, Gent en Deinze.
Natuurliefhebbers zullen het nabijgelegen Maaltepark zeker waarderen.
Deze exclusieve penthouse, gelegen op de vierde verdieping, biedt een panoramisch uitzicht op de groene omgeving. De renovatie in 2015 heeft gezorgd voor een verfijnde ambiance en moderne functionaliteiten.
Bij binnenkomst wordt u begroet door een lichte inkomhal met een gastentoilet en berging. De ruime woonkamer is voorzien van een open haard en authentiek visgraatparket en biedt directe toegang tot het eerste terras.
De volledig vernieuwde keuken heeft ook toegang tot een tweede terras. Via de nachthall bereikt u de twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.
Een extra aantrekkingspunt van dit appartement is het ruime rooftopterras op de vijfde verdieping, waar u optimaal kunt genieten van de zon.
De overdekte veranda met zithoek, kitchenette en apart toilet zorgen voor ultiem comfort en privacy.
Bij deze penthouse is een grote ondergrondse garage en een parkeerplaats, waardoor uw parkeerbehoeften volledig worden vervuld. Voor opbergruimte is er een privéberging en een fietsenberging beschikbaar. De staanplaatsen zijn verplicht aan te kopen voor een totaalbedrag van 50.000,00 euro.
Bovendien zijn recentelijk de gevels, de platte daken en terrassen volledig vernieuwd, waardoor dit appartement niet alleen van binnen, maar ook van buiten een eigentijdse uitstraling heeft.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 575.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
TX9FPE3-I0TS
Makelaar Code
8183948
EPC Waarde
163 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
522529
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€575.000 / Irres
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com