Home Te Koop Huis 9051 Sint-Denijs-Westrem
Hubert Malfaitlaan 11



immo Kaart

Hubert Malfaitlaan 11, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Huis Te Koop in Sint-Denijs-Westrem
252 m² wonen
604 m² perceel
4 slaapkamers

Hubert Malfaitlaan 11 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - U vindt deze eigendom in een zeer rustige, residentiële wijk; grenzend aan het Soenenspark en op wandelafstand van het Parkbos. Deze verrassend grote half open woning is gelegen in een gegeerde verkeersluwe omgeving op het einde van een kleine doodlopende straat, dus privacy en rust zijn gegarandeerd. De bereikbaarheid is een grote troef; Gent, winkels, scholen, de fietssnelweg, het openbaar vervoer als de Kortrijksesteenweg (N43) en de opritten van de E40, E17, R4 zijn nabij.
De woning werd opgebouwd in 1987 en kende doorheen de jaren meerdere renovatiewerken waardoor we kunnen spreken van een hedendaagse energiezuinige woning. De aangelegde tuin met een aangenaam terras is omgeven door groen met een optimale zuid-westelijke oriëntatie.
U benadert de eigendom op het einde van een kleine doodlopende straat waar u op het perceel meer dan voldoende privé parkeergelegenheid heeft, zowel in de garage als op de parking/oprit. Doorheen de woning geniet u van open ruimtes met veel lichtinval, allen uitkijkende op een groene omgeving.
Op het gelijkvloers heeft u de ruime leefruimte met eetplaats die uitgeeft op de achtertuin. Deze heeft ook rechtstreekse verbinding met de keuken. Verder heeft u op dit niveau de afzonderlijke en op maat ingerichte bureaukamer, de dubbele garage/wasplaats welke ook bereikbaar is via de voor- en achterzijde van de woning en toegang verleent tot de heel grote, droge kelder.
Op de eerste verdieping heeft u de open ruime nachthal welke verbinding geeft naar de 4 ruime slaapkamers (waarvan 1 nu als dressing is ingericht), de gerenoveerde badkamer en de heel praktische inloop zolder/bergruimte. Alle ruimtes zijn in prima staat en hedendaags afgewerkt met warme en frisse materialen.
De oprit, het dak met de goten en de riolering naar de straat zijn gemeenschappelijk en brengen geen gemeenschappelijke kosten met zich mee.
Extra:
Conforme elektrische keuring (tot 2041).
Zonnepanelen geplaatst (4800 Wp).
EPC simulatie met A label opgemaakt; mogelijk voor een beperkte extra investering (offerte beschikbaar).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1987
Grond oppervlakte
604 m2
Bewoonbare oppervlakte
252 m2
Referentie
BFVYNB2OTTUN
Makelaar Code
8200022
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
0003046109
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
28 Apr 2024
€725.000 / Irres
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com