Kaart

1640 Sint-Genesius-Rode Huis Te Koop
5 slaapkamers
€2.490.000
Lening simuleren

Ideaal gelegen in de vormalige golf van Sint-Genesius-Rode, werd deze grote, uitstekend onderhouden villa uitgebreid in 1999 en volledig gerenoveerd in 2013 door Troisième Bureau. Genesteld op een prachtig, zuidgericht perceel van ongeveer 3.000 m² beplant met bomen, biedt het een bruto vloeroppervlak van ongeveer 570 m² (PEB oppervlakte) verdeeld over 2 niveaus.
Zeer discreet vanaf de straat, bestaat de begane grond uit een hal met toilet en garderobe, die leidt naar een ruime woonkamer met open haard, een bibliotheek/TV-kamer, een eetkamer, een grote volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een familieruimte met mezzanine die gebruikt kan worden als speelkamer, bureau of als zelfstandige professionele ruimte. Een veranda met glazen schuifdeuren herbergt het zwembad (met douche) en geeft uitzicht op de tuin. Boven biedt de ouderlijke woning een grote slaapkamer met een complete badkamer (jacuzzibad) en een studeerkamer/kleedkamer. De tweede verdieping heeft nog eens 4 slaapkamers, 3 doucheruimtes en een badkamer.
Andere kenmerken: op maat gemaakte kasten en meubels, hoogwaardige afwerking en materialen, garage (3 auto’s), 2 tot 3 buitenparkeerplaatsen, wasruimte, verwarmingsketel op olie, waterontharder. PEB C.
De voormalige golf van Sint-Genesius-Rode ligt aan de rand van het Forêt de Soignes, vlakbij maneges, scholen en tennisclubs. Het biedt een groene en rustige omgeving.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op + 32 (0) 493 51 29 00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.490.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
TK9VNCNXF9KX
Makelaar Code
5602026
EPC Waarde
230 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€2.490.000 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com