immo Kaart

, 1640 Sint-Genesius-Rode

Huis Te Koop in Sint-Genesius-Rode
5 slaapkamers
€3.800.000
Lening simuleren

In een gewilde wijk van Sint-Genesius-Rode, nieuwe hedendaagse villa van ± 620 m² bruto oppervlakte op een perceel van ± 25 are mooi beplant met bomen met een zuidelijke oriëntatie zonder inkijk, met toegang via een privéweg.
Deze lichte nieuwe villa biedt een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een beglaasde wijnkelder, een grote werkkamer die gebruikt kan worden als kantoor en TV kamer, een lichte woonkamer met grote ramen die uitgeeft op de tuin, een super uitgeruste keuken met centraal eiland en een achterkeuken. De eerste verdieping omvat een open ruimte die geschikt is voor een kinderlounge of speelkamer, evenals de master suite met en-suite kleedkamer en badkamer. Vier andere slaapkamers met hun respectievelijke doucheruimtes completeren deze verdieping. De benedeverdieping biedt technische kelders en een opslagkelder.
Overige: verwarmd zwembad, dubbele stroom, regenwaterrecuperatie, vloerverwarming, garage voor 2 auto’s, parkeerplaats voor 4 auto’s, 10 jaar garantie. Verkoop onder het btw-regime voor het nieuwbouwgedeelte.
Tussen Ukkel en Rhode Saint Genèse is La Petite Espinette een uitstekend compromis tussen de rust van het bos en de nabijheid van talrijke winkels, vervoer en restaurants.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 86 96 68.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.800.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
YRNFGC6T9996
Makelaar Code
4307060
EPC Waarde
49 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
15 May 2023
€3.800.000 / Sotheby's Antwerpen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com