immo Kaart

, 1640 Sint-Genesius-Rode

Huis Te Koop in Sint-Genesius-Rode
6 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

In een gewilde straat in Sint-Genesius-Rode, aan de rand van Ukkel, met uitzicht over de velden, ligt deze lichte nieuwe eigentijdse villa ontworpen door architect Marc Corbiau met een totale bruto oppervlakte van ± 1.000 m² op een prachtig bebost perceel van 35 hectare met een buitenzwembad.
De begane grond bestaat uit een hal met garderobe en toilet, een volledig uitgeruste keuken met centraal eiland, een bijkeuken en een koelruimte. De ruime ontvangstruimten bestaan uit een zitkamer met een gasoven die uitkomt op de eetkamer en een studeerkamer, met grote ramen met uitzicht op de tuin. Op de bovenverdieping is een master suite met slaapkamer, kleedkamer en badkamer, evenals een slaapkamer met doucheruimte en nog drie slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte en inbouwkasten. In de kelder is een conciërgewoning met aparte ingang, een garage voor 6 tot 7 auto’s, een overdekt zwembad van 14 m en een fitnessruimte.
Andere kenmerken: interieur meubels (Timber Tailor), lift, alarmsysteem, dubbele doorstroming, hybride centrale verwarming met warmtepomp, vloerverwarming, kelders & wasruimte, PEB Neuf.
Tussen Ukkel en Rhode Saint Genèse is La Petite Espinette een uitstekend compromis tussen de rust van het bos en de nabijheid van veel winkels, vervoer en restaurants.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvie Koch op +32 (0) 472 86 96 68.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
0-WASIWN-75W
Makelaar Code
5525724
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com