Kaart

1640 Sint-Genesius-Rode Huis Te Koop
4 slaapkamers
€1.499.000
Lening simuleren

Architectenvilla van ongeveer 410 m² gelegen op een perceel van ongeveer 41 are, zonder overburen, in de voormalige Golf van Sint-Genesis-Rode. Ontworpen door Storme Van Ranst in de vroege jaren '90, deze unieke villa op de begane grond biedt een inkomhal met garderobe en gastentoilet, indrukwekkende ontvangstkamers waaronder een eerste woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken met eetkamer, een aparte eetkamer, een bibliotheek/TV-lounge en een tweede ruime, lichte woonkamer. Alle ontvangstruimtes geven toegang tot terrassen en een aangelegde tuin met perfecte oriëntatie, verrijkt met een vijver en voormalige tennisbaan. In het oudersgedeelte is er een slaapkamer, complete badkamer en een kleedruimte of aanpalend kantoor. Een nachthal leidt naar drie slaapkamers en een badkamer. Er is tevens een aparte wasruimte, een kantoor en een overdekt parkeerterrein. De kelder biedt een sauna, doucheruimte, wijnkelder, opslagkelder en multifunctionele ruimte. Extra's: buitenparkeerplaatsen, Viesmann gasboiler (2017), waterontharder, PVC ramen met dubbele beglazing, mogelijkheid om een zolderruimte te creëren (± 30 m²), alarm binnen/buiten, open haard. De voormalige Golf van Rode, gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, biedt een groene en rustige omgeving dicht bij paardencentra, scholen en tennisclubs. Voor meer informatie, neem contact op met Grégoire Bryssinck: +32 (0) 493 51 29 00.

* * *

In de voormalige Golf van Sint-Genesis-Rode, architectenvilla van ± 410 m² op een perceel van ± 41 ares zonder vis-à-vis.
Ontworpen door het Storme Van Ranst kantoor in de vroege jaren 1990, deze atypische villa op de begane grond biedt een hal met garderobe en gastentoilet, prachtige recepties, waaronder een eerste woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken en eetkamer, een eetkamer, een bibliotheek/tv-lounge en een tweede ruime en lichte woonkamer. Alle recepties openen naar de terrassen en de aangelegde tuin, ideaal georiënteerd en verfraaid met een vijver en een oude tennisbaan. Het ouderlijk gedeelte omvat een slaapkamer, een complete badkamer, een kleedkamer of een aangrenzend kantoor. Een nachthal bedient drie slaapkamers en een badkamer. Er is ook een onafhankelijke wasruimte, een kantoor en een overdekte parkeerplaats. In de kelder, sauna en doucheruimte, wijnkelder, opslagkelder en multifunctionele ruimte.
Andere : parkeerplaatsen buiten, Viesmann gasboiler (2017), waterontharder, pvc ramen met dubbele beglazing, mogelijkheid om zolderruimte te creëren (± 30 m²), alarm int/ext, open vuur.
De voormalige Golf van Rode is gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, dicht bij hippische centra, scholen en tennisclubs. Het biedt een groene en rustige omgeving.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck : +32 (0) 493 51 29 00

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.499.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
0UYLFXBTPPAM
Makelaar Code
3916310
EPC Waarde
198 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
17 Jan 2024
€1.499.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com