Kaart

1640 Sint-Genesius-Rode Huis Te Koop
4 slaapkamers
€1.499.000
Lening simuleren

Deze unieke, door architecten ontworpen villa van ongeveer 410 m² is gelegen in de ex-Golf van Sint-Genesius-Rode en ligt op een perceel van ongeveer 41 are. Het pand, ontworpen door Storme Van Ranst in de vroege jaren '90, heeft geen enkel overzicht.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een hal met garderobe en een gastentoilet. Het huis beschikt over prachtige leefruimtes, waaronder twee ruime en lichte woonkamers, een met open haard, een volledig uitgeruste keuken met eetkamer, een separate eetkamer en een bibliotheek/TV-lounge. Alle woonruimtes grenzen aan de terrassen en de prachtig aangelegde tuin, die ideaal is georiënteerd en voorzien is van een vijver en een oude tennisbaan.

Het slaapgedeelte is voorzien van een oudersuite met een complete badkamer en aangrenzend kantoor of kleedkamer. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers en een badkamer toegankelijk via een nachthal. Er is ook een aparte wasruimte, een kantoor en een overdekte parkeerplaats. In de kelder vindt u een sauna met doucheruimte, een wijnkelder, opbergruimte en een multifunctionele ruimte.

Enkele extra's zijn externe parkeerplaatsen, een Viesmann gasboiler (2017), een waterontharder, PVC ramen met dubbele beglazing, de mogelijkheid om zolderruimte te creëren (ongeveer 30 m²) en een alarm.

De voormalige Golf van Rode, gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, biedt een rustige, groene omgeving dichtbij paardencentra, scholen en tennisclubs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 (0) 493 51 29 00.

* * *

In de voormalige Golf van Sint-Genesis-Rode, architectenvilla van ± 410 m² op een perceel van ± 41 ares zonder vis-à-vis.
Ontworpen door het Storme Van Ranst kantoor in de vroege jaren 1990, deze atypische villa op de begane grond biedt een hal met garderobe en gastentoilet, prachtige recepties, waaronder een eerste woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken en eetkamer, een eetkamer, een bibliotheek/tv-lounge en een tweede ruime en lichte woonkamer. Alle recepties openen naar de terrassen en de aangelegde tuin, ideaal georiënteerd en verfraaid met een vijver en een oude tennisbaan. Het ouderlijk gedeelte omvat een slaapkamer, een complete badkamer, een kleedkamer of een aangrenzend kantoor. Een nachthal bedient drie slaapkamers en een badkamer. Er is ook een onafhankelijke wasruimte, een kantoor en een overdekte parkeerplaats. In de kelder, sauna en doucheruimte, wijnkelder, opslagkelder en multifunctionele ruimte.
Andere : parkeerplaatsen buiten, Viesmann gasboiler (2017), waterontharder, pvc ramen met dubbele beglazing, mogelijkheid om zolderruimte te creëren (± 30 m²), alarm int/ext, open vuur.
De voormalige Golf van Rode is gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, dicht bij hippische centra, scholen en tennisclubs. Het biedt een groene en rustige omgeving.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck : +32 (0) 493 51 29 00

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.499.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
NHR4HB3B795O
Makelaar Code
3916310
EPC Waarde
198 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€1.499.000 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com