immo Kaart

, 1640 Sint-Genesius-Rode

Huis Te Koop in Sint-Genesius-Rode
10 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Aan de rand van het Zoniënwoud zal dit eigendom liefhebbers van paarden en/of liefhebbers van historisch vastgoed bekoren. Gelegen op een terrein van ± 2 hectare biedt dit pand van 900 m² 3 eenheden, waaronder een hoofdgebouw en twee bouwpercelen.
Het hoofdgebouw heeft een bewoonbare oppervlakte van 550 m² en bestaat uit 4 niveaus. Op de begane grond van 205 m² vindt men twee salons, een eetkamer, een eetkeuken en een derde zomerse salon, twee hallen waaronder een diensthal (met lift). De eerste verdieping van 175 m² omvat een master bedroom met twee kleedkamers en een aparte slaapkamer, terwijl de andere vleugel 3 slaapkamers en een badkamer bevat. De zolderverdieping van 175 m² is ingedeeld met een reeks kamers en sanitaire voorzieningen die kunnen worden aangepast aan de behoeften. De kelders van 170 m² bieden ruimte voor opslag- of technische ruimtes, aangevuld met bijna 180 m² garage. De 2 andere eenheden, bijgebouwen genoemd, bevatten elk een klein appartement van ± 50 m².
Andere : paardenstallen, een zadelkamer, en een opslagruimte voor hooi, buitenmanege. Zwembad van 6×12 m met een poolhouse van 64 m². Het pand beschikt over een alarmsysteem en wordt verwarmd met pelletkachels. Verkoop van aandelen in de vennootschap, inclusief de helft van de latente meerwaarde.
De omgeving van het Zoniënwoud is een groene en rustige buurt, een uitstekend compromis tussen natuur en stad.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
L8KDMI5KAH78
Makelaar Code
5148456
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com