Kaart

Margrietstraat 16

9170 Sint-Gillis-Waas Huis Te Koop
278 m² wonen
1740 m² perceel

Ontdek deze ruime en prachtige woning in Meerdonk, centraal gelegen in de dorpskern. Met een bewoonbare oppervlakte van 278 m² biedt deze woning een scala aan moderne voorzieningen voor comfortabel wonen.

De woning beschikt over geavanceerde verwarmings- en koelsystemen, inclusief een lucht/lucht warmtepomp en airconditioning op beide verdiepingen, wat zorgt voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Een extra palletkachel in de leefruimte zorgt voor extra warmte en sfeer. Dankzij dubbele beglazing in alle ramen geniet je van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Op de begane grond vind je een goed uitgeruste keuken met rolluiken voor de ramen, een ruime eet- en woonruimte en een aparte grote leefruimte die vroeger als winkel diende. De eerste badkamer is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger, wat het doen van de was vergemakkelijkt. Een grote garage, momenteel in gebruik als zomerse verblijfsruimte, maakt de benedenverdieping compleet.

De bovenverdieping biedt drie ruime slaapkamers, een speelkamer die ook als vierde slaapkamer kan dienen, en een tweede badkamer met luxe voorzieningen. De woning is omgeven door een ruime tuin.

Mis deze kans niet om jouw nieuwe thuis te ontdekken. Neem contact op via info@bellestate.be of 052 46 01 01 voor meer informatie.

* * *

Margrietstraat 16 - 9170 Sint-Gillis-Waas - Welkom bij deze prachtige woning gelegen te Meerdonk. Deze ruime woning, met een bewoonbare oppervlakte van 278 m², biedt niet alleen een centrale ligging in de dorpskern, maar ook een scala aan moderne voorzieningen voor het ultieme comfortabel wonen.

De woning beschikt over geavanceerde verwarmings- en koelsystemen, waaronder een warmtepomp lucht/lucht voor efficiënte verwarming en koeling, en airconditioning op beide verdiepingen voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Daarnaast voegt een palletkachel in de leefruimte extra warmte en sfeer toe. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing voor een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Op de benedenverdieping bevindt zich een goed uitgeruste keuken, met rolluiken voor de ramen aan de voorkant, een ruime eetruimte/leefruimte en een aparte grote leefruimte die voorheen diende als winkel. De eerste badkamer op deze verdieping heeft aansluitingen voor een wasmachine en droogkast, waardoor het gemakkelijk is om de was te doen. Een grote garage, momenteel gebruikt als zomerse verblijfsruimte, completeert deze verdieping.

Op de bovenverdieping vind je drie ruime slaapkamers, een speelkamer die ook als vierde slaapkamer kan dienen, en een tweede badkamer met luxe voorzieningen.
De woning wordt omgeven door een ruime tuin.

Deze woning biedt niet alleen een ideale locatie, maar ook een modern en comfortabel wooncomfort. Mis deze kans niet om jouw nieuwe thuis te ontdekken & neem contact op via info@bellestate.be of 052 46 01 01

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
1740 m2
Bewoonbare oppervlakte
278 m2
Referentie
QKTD0XMETA5M
Makelaar Code
5873384
EPC Waarde
196 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230911-0002986044-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€449.000 / Bell Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com