Kaart

Vosdreef 9

9170 Sint-Gillis-Waas Huis Te Koop
204 m² wonen
540 m² perceel

Ontdek dit prachtige huis uit de jaren '70, gelegen in een rustige doodlopende straat en in perfecte staat. Gebouwd in 1976, is dit huis volledig instapklaar en ideaal voor een gezin. Het biedt vier slaapkamers, een ruime woonkamer met gashaard, een praktische zolder, een comfortabele veranda en zowel een voor- als achtertuin met twee tuinopberghokken. Alle nodige voorzieningen zoals scholen, bakkers, slagers en een buurtwinkel bevinden zich op wandelafstand. Bovendien zijn er ook bossen en akkers in de buurt voor wie houdt van idyllische herfstwandelingen.

Het huis is volledig gekeurd en in orde. Dus, snelle beslissers en liefhebbers van het Zoete Waasland, dit is uw kans!

Op het gelijkvloers vindt u een ruime inkomhal (16m2) met toegang tot het gastentoilet en de garage (15m2) + berging. De lichte en ruime leefruimte (55m2) met grote ramen zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. De moderne keuken (16m2) is voorzien van alle apparatuur en de aangename veranda (21m2) is al vanaf maart een heerlijke plek om te vertoeven. Dankzij de schuifdeuren kunt u volop genieten van de tuin, een ideale plek om te ontspannen.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal (5m2) u naar drie slaapkamers (16-12-10m2), een kantoorruimte (7m2) en een ruime badkamer (10m2) met douche, ingebouwde kasten en toilet. Bovenop dit alles is er een ruime zolder met tal van mogelijkheden.

* * *

Vosdreef 9 - 9170 Sint-Gillis-Waas - Speciaal voor u, een seventies huis in topstaat in een doodlopende straat!
Het huis is gebouwd in 1976 en is volledig instapklaar om de thuis worden van een gezin. Vier slaapkamers, een heel ruime woonruimte met gashaard, een praktische zolder, een handige veranda en een voor-en achtertuin met niet een maar twéé tuinopberghokken. Scholen, bakkers, slagers en een buurtsupermarkt vind je op wandelafstand; bossen en akkers liggen er ook voor wie graag idyllische wandelingen in de herfst maakt.
Alles aan het huis dat moet gekeurd worden is gekeurd en in orde. Snelle beslissers en fans van het Zoete Waasland; u weet wat gedaan.

- Gelijkvloers: een ruime inkomhal (16m2) met toegang tot gastentoilet en garage (15m2) + berging. Verder vinden we de ruime en lichtrijke leefruimte (55m2) met giga-ramen en een stortvloed aan natuurlijk licht. Een moderne keuken (16m2) voorzien van alle apparaten en een zalige veranda (21m2) waar het al vanaf maart fantastisch zitten is. Voor wie écht wil connecteren met het groen kunnen de schuifdeuren volledig open waar de tuin een ideale plek is om rustig te vertoeven.
- 1steV: De nachthal (5m2) die leidt naar 3 slaapkamers (16-12-10m2), een bureauruimte (7m2) en een ruime badkamer (10m2) met douche, iniemaakte kasten, en toilet. Boven dit alles een ruimte zolder met héél veel mogelijkheden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Kadastraal Inkomen
€ 944
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
540 m2
Bewoonbare oppervlakte
204 m2
Referentie
MY5JKFR7QPVP
EPC Waarde
337 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
_20240214-0003140528-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€449.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com