Kaart

Klompenstraat 24

9170 Sint-Gillis-Waas Huis Te Koop
187 m² wonen
598 m² perceel

Op zoek naar je droomhuis in Sint-Gillis-Waas? Deze prachtige woning met 3 ruime slaapkamers, gelegen in een rustige buurt, is precies wat je zoekt!

De woning heeft veel te bieden, waaronder een grote garage van 30 vierkante meter en een sfeervolle tuin met terras. Maar er is meer.

Op de begane grond vind je een gastentoilet en een lichte, ruime woonkamer van 36 vierkante meter, die naadloos overgaat in een kantoorruimte van 9 vierkante meter. De keuken, uitgerust met tal van ingebouwde kasten, een inductiekookplaat en een vaatwasser, heeft een directe verbinding met het terras en de tuin via een groot schuifraam. Daarnaast is er een bergruimte van 8 vierkante meter met aansluitingen voor wasmachine en droger, en natuurlijk de ruime garage met automatische poort.

Op de eerste verdieping vind je via de nachthal de drie ruime slaapkamers van respectievelijk 23, 13 en 12 vierkante meter en een volledig vernieuwde badkamer van 9 vierkante meter met douche, ligbad en toilet.

Klinkt dit als het huis waar je al zo lang naar op zoek bent? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend bezoek.

* * *

Klompenstraat 24 - 9170 Sint-Gillis-Waas - Ben je op zoek naar een prachtige woning met 3 slaapkamers gelegen in een zeer rustige buurt in Sint-Gillis-Waas? Gevonden!

De 3 ruime slaapkamers, de ruime garage (30m²) en de leuke tuin en terras zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.

Indeling:

- GLV: de inkomhal (9m²) geeft toegang tot het gastentoilet en de lichtrijke, zeer ruime en gezellige leefruimte (36m²) met aaneensluitend een bureauruimte (9m²). Naast de leefruimte vinden we de keuken (19m²) voorzien van vele ingemaakte kasten, een inductie-kookplaat en vaatwasser. De keuken staat rechtstreeks in contact met het terras en tuin en is bereikbaar via het ruime schuifraam. Verder vinden we de bergruimte (8m²) met aansluitingen voor was- en droogmachine en de ruime garage (30m²) met automatische poort.

- 1ste V: via de nachthal kom je in de 3 ruime slaapkamers (23-13-12m²) en de volledig vernieuwde badkamer (9m²) met douche, ligbad en toilet.

Is dit de woning waar je al zolang naar op zoek bent? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend bezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.170
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1998
Grond oppervlakte
598 m2
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
ZXQCQCIZ3HNG
EPC Waarde
146 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230827-0002972754-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€499.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com