Kaart

Kloosterstraat 28

9170 Sint-Gillis-Waas Huis Te Koop
202 m² wonen
888 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in het pittoreske Meerdonk, verscholen tussen weelderig groen, vindt u deze charmante woning die enige renovatie nodig heeft. Stap binnen via een ruime inkomhal, waar mooie glasdeuren zorgen voor een gevoel van ruimte en licht. De woonkamer, met uitzicht op de tuin, en een glazen leesruimte creëren een extra gezellige sfeer. De halfopen keuken baadt in natuurlijk licht en is zowel stijlvol als praktisch.

Verder biedt de begane grond een extra zitruimte met houtkachel voor warme en knusse avonden. Een gastentoilet en een grote berging/wasruimte vullen de ruimte aan.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer ingericht met mozaïek, en een kantoorruimte. De badkamer, die toegankelijk is vanuit zowel de hal als de hoofdslaapkamer, fungeert ook als een en-suite badkamer.

Het pand is verder uitgerust met 16 zonnepanelen. Enkele pluspunten van deze woning zijn de rustige ligging, het overvloedige natuurlijke licht en het grote bewoonbare oppervlak.

Een belangrijk aspect om te benadrukken is de renovatieverplichting die op dit pand rust. Dit betekent dat je mogelijk slechts 1% registratiebelasting betaalt in plaats van 3%, op voorwaarde dat binnen vijf jaar na aankoop een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER) wordt uitgevoerd en de woning minimaal een EPC-label D behaalt. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Bent u benieuwd naar het potentieel van deze woning? Neem dan contact op met Nick op 0472/78.57.67 of nick@cornelis-partners.be voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

* * *

Kloosterstraat 28 - 9170 Sint-Gillis-Waas - Deze op te frissen woning bevindt zich in het prachtige Meerdonk, omringd door het landelijk groen.

Via een ruime inkomhal treedt u binnen in deze woning, waarbij de mooie glasdeuren meteen voor een zeer ruim en lichtrijk gevoel zorgen. De woonkamer met zicht op de tuin en een leesruimte omringd door glas, zorgen op hun beurt voor een extra heerlijk gevoel. Aansluitend bevindt zich een mooie en praktische halfopen keuken die overspoelt is door het vele natuurlijke licht. Er is verder op het gelijkvloers nog een zitruimte voorzien, met eigen houtkachel, die meerdere mogelijkheden biedt. Daarnaast bevindt zich een gastentoilet als ook een ruime berging/wasplaats.

Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer afgewerkt met mozaïek en een bureauruimte. De badkamer kan betreden worden via de hal als ook via de hoofdslaapkamer, deze is dus enerzijds een en-suite badkamer.

De woning is verder voorzien van 16 zonnepanelen.

Pluspunten aan de woning:
- Rustige ligging
- Lichtrijke woning
- Ruim bewoonbaar opp.

Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% ( ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. Binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen onder voorwaarden.

Had u deze woning en het vele potentieel graag met eigen ogen gezien? Voor meer info, contacteer Nick op 0472/78.57.67 of nick@cornelis-partners.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Kadastraal Inkomen
€ 837
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
888 m2
Bewoonbare oppervlakte
202 m2
Referentie
O7P4Q2UXCAGG
EPC Waarde
434 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€419.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com