Home Te Koop Huis 9982 Sint-Jan-in-Eremo
Sint-Janspolderdijk 23
Kaart

Sint-Janspolderdijk 23

9982 Sint-Jan-in-Eremo Huis Te Koop
6065 m² wonen

Op zoek naar een rustige locatie met ruim woonoppervlak en groot perceel? Bezoek dan deze in renovatie zijnde villa in Sint-Jan-In-Eremo, gelegen aan de Sint-Janspolderdijk. Deze majestueuze villa, gebouwd in 1964, is in 2022 volledig ontmanteld en staat klaar voor volledige renovatie. U kunt de goedgekeurde plannen raadplegen om de potentie van dit pand in te zien.

De huidige indeling omvat op de begane grond een grote entree, kantoorruimte, toilet, badkamer, woonkamer, keuken, wasruimte, twee slaapkamers en een ruime inpandige garage. De eerste verdieping bestaat momenteel uit een zolderruimte waaruit nog extra slaapkamers kunnen worden gecreëerd.

Het huis beschikt over een volledige kelder en heeft daarnaast een zeer aangename tuin met een totale breedte van 140 meter. Het onbelemmerde uitzicht op de velden zorgt er voor dat u hier heerlijk rustig kunt genieten.

Let op, er zijn nog geen foto's van het interieur beschikbaar, gezien de huidige gestripte staat van het pand. De plannen hiervoor zijn wel ter inzage om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

* * *

Sint-Janspolderdijk 23 - 9982 Sint-Jan-in-Eremo - Deze verder af te werken villa vinden we terug in de Sint-Janspolderdijk te Sint-Jan-In-Eremo. Indien u op zoek bent naar een locatie waar rust primeert, een groot perceel een zeer ruime bewoonbare oppervlakte? Dan is het een must om deze villa eens te bezoeken. Deze statige villa is gebouwd in 1964 en werd in 2022 volledig gestript en klaargestoomd voor een totaalrenovatie. In bijlage kan u dan ook de vergunde plannen vinden en welke mogelijkheden er zijn met deze villa. De woning zelf beschikt momenteel over de volgende samenstelling; Gelijkvloerse verdieping: Ruime inkomhal, bureauruimte, toilet, badkamer, woonkamer, keuken en een wasplaats. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we ook 2 slaapkamers en een ruime inpandige garage terug. De eerste verdieping is momenteel een volledige zolderruimte waar de mogelijkheid bestaat om nog enkele slaapkamers te creëren. De woning is volledige onderkelderd en beschikt buiten over een zeer aangename tuin met een totale breedte van maar liefst 140 meter en het open zicht op de velden zorgt ervoor dat hier enorm aangenaam vertoeven is in alle rust. Momenteel zijn er geen foto's gepubliceerd hoe de woning er binnenin uitziet aangezien deze in gestripte staat is. Wel kan u de plannen raadplegen om een beter zicht te krijgen. Wenst u deze woning te bezichtigen aarzel dan niet en contacteer ons onmiddellijk om uw bezoek te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 585.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Bewoonbare oppervlakte
6065 m2
Referentie
UJ0B3XNOBDEV
Makelaar Code
TK/Sint-Janspolderdijk23C
EPC Waarde
980 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20221130-0002739063-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
14 Jul 2023
€585.000 / Immo Yves
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com