Kaart

Kaaistraat 60

2960 Sint-job-in-'t-goor Huis
831 m² wonen
12656 m² perceel
9 slaapkamers
€1.849.000

Heruitgave van de woningadvertentie:

Energiezuinige luxevilla te Sint-Job bij de Rinkven golfbaan, met paardenfaciliteiten op een perceel van ongeveer 1,2 hectare, is gelegen in een uitzonderlijk rustige omgeving tussen de dorpskernen van Sint-Job-in-'t-Goor en 's Gravenwezel. Deze grote kangoeroe-villa, gebouwd in 1999, is recentelijk (2018-nu) getransformeerd en aangepast tot een perfect afgewerkte woning in topconditie.

INDELING HOOFDGEBOUW:
De indrukwekkende inkomhal met een gastentoilet en vestiaire leidt naar de woonruimte met een prachtige open haard en eetkamer. Een luxueus uitgeruste keuken, met onder andere een ergonomisch gepositioneerde vaatwasser en twee stoomovens, is te bereiken vanuit de eetkamer. De centrale hal op het gelijkvloers biedt toegang tot de wasruimte en de grote masterslaapkamer met een luxebadkamer. De eerste verdieping, bereikbaar via de trap, heeft een centrale nachthal met toilet, berging en badkamer, en leidt tot vier ruime slaapkamers.

INDELING TWEEDE WONING:
Deze woning wordt betreden via de centrale inkomhal met een trap naar de eerste verdieping, een gastentoilet, en toegang tot de grote garage en keuken. Vanuit de keuken kom je bij de badkamer en woonkamer, die toegang biedt tot de twee ruime slaapkamers op het gelijkvloers. De centrale nachthal op de verdieping leidt tot een grote hobbyruimte (of slaapkamer) en een extra slaapkamer met badkamer en technische ruimte.

De grote, volledig omheinde tuin met verschillende terrassen en automatische poorten ligt aan omheinde weilanden, een droom voor elke paardenliefhebber!

BIJZONDERHEDEN:
- Driedubbele beglazing
- Zonnepanelen
- Zeer energiezuinig (zelfvoorzienend huis)
- Paardenstallen, stapmolen, etc.
- Geoptimaliseerd tegen elektrostress
- Mogelijkheid voor dubbele bewoning
- Aangrenzend weiland van ca. 11.531 m² kan apart aangekocht worden

Al met al, dit is een uniek eigendom op een uitzonderlijke locatie, midden in het groen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kaaistraat 60 - 2960 Sint-job-in-'t-goor - Luxe kangoeroe-villa te Sint-Job aan de golf van Rinkven met paardenacc. op ca. 1,2 HA!

Uitzonderlijk rustig en vrij gelegen tussen de dorpskernen van Sint-Job-in-'t-Goor en 's Gravenwezel, direct aan de golf van Rinkven, vinden we deze royale (energiezuinige) kangoeroe-villa met paardenaccommodatie en fantastische uitrij-mogelijkheden. Deze perfect afgewerkte villa werd gebouwd in 1999 en onderging recentelijk (2018-heden) diverse transformaties en aanpassingen. Hierdoor verkeert deze woning in absolute topstaat!

INDELING HOOFDWONING:
We betreden de woning via de royale inkomhal met gastentoilet en vestiaire van waaruit we het woongedeelte met fraaie haardpartij en eetkamer bereiken. Vanuit de eetkamer bereikt men de keuken. De luxueus afgewerkte keuken beschikt over vele inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser op ergonomische hoogte en 2 stoomovens. De centrale hal op het gelijkvloers geeft uit op de royale wasplaats en master-slaapkamer met luxe badkamer en trappartij naar de eerste verdieping. Via de centrale nachthal op de eerste verdieping met toilet, berging en badkamer bereiken we de meer dan royale 4 slaapkamers.

INDELING 2E WONING:
We betreden deze woning via de centrale inkomhal met trap naar de eerste verdieping, gastentoilet en toegang tot de ruime garage en keuken. Vanuit de keuken bereiken we de badkamer en woonkamer welke toegang biedt tot de 2 ruime slaapkamers op het gelijkvloers. De centrale nachthal op de verdieping geeft uit op een grote hobbyruimte (of slaapkamer) en een extra slaapkamer met badkamer en technische ruimte.

De royale en volledig omheinde tuin met diverse terrassen en automatische poorten geeft uit op de omheinde weilanden. Een ware lust voor de echte paardenliefhebber!

BIJZONDERHEDEN:
- 3 dubbel glas
- Zonnepanelen
- Zeer energiezuinig (zelfvoorzienende woning)
- Paardenstallen, stapmolen, etc.
- Elektrostress-gereduceerd
- Mogelijkheid tot dubbele bewoning
- Aanpalend weiland ca. 11.531 m² separaat bij aan te kopen

Kortom, een bijzonder eigendom op een uitzonderlijke locatie, midden in het groen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.849.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.296
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1850
Grond oppervlakte
12656 m2
Bewoonbare oppervlakte
831 m2
Referentie
K3KNF906J9TP
Makelaar Code
33195
EPC Waarde
192 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190314-0002140776-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
agrarisch gebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
04 Jan 2023
€1.849.000 / De Boer & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com