immo Kaart

Meidoornstraat 38, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Huis Te Koop in Sint-Katelijne-Waver
670 m² perceel
3 slaapkamers

Meidoornstraat 38 - 2860 Sint-Katelijne-Waver - Prachtige woning, ideaal gelegen met zonnige Tuin, 3 slaapkamers en garage!

Welkom bij deze unieke kans om jouw droomwoning te vinden! Gelegen in een rustige en gewilde buurt, biedt deze woning niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een heerlijke zonnige tuin om van te genieten en een zeer ruime garage. De uitzonderlijk grote oprit biedt voldoende parkeermogelijkheden!

Bij het betreden van de woning word je begroet door een warme en uitnodigende sfeer in de leefruimte. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog lichter en luchtiger aanvoelt. Op koudere dagen kan u lekker genieten voor de haard.

De aangrenzende keuken is een ware droom voor kookliefhebbers. Uitgerust met moderne apparatuur en voldoende werkbladruimte, maakt deze keuken koken tot een waar genot. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de zonnige tuin, met terras en tuinhuis. De tuin biedt veel privacy en ontspanning in de zon. 

De woning beschikt over in totaal drie ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft voor gasten of een thuiskantoor. 

De ligging van de woning is ook een groot pluspunt. Gelegen in een rustige en vriendelijke buurt, vind je alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen, openbaar vervoer en groene parken liggen allemaal op korte afstand, waardoor dit de ideale plek is om te wonen.

Deze moderne woning voldoet bouwtechnisch aan alle kwaliteitsnormen.

Belangrijk om te weten:
- Zonnepanelen geïnstalleerd
- Zonneboiler geïnstalleerd
- EPC = B!
- Volledig asbestveilig, bouwjaar 2005
- Elektriciteit is conform

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
670 m2
Referentie
DVQWRK5BWB1N
Prijs Geschiedenis
03 May 2024
€595.000 / Livingstone
12 Apr 2024
€620.000 / Livingstone
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com